Kaymakam Kara, hemşeri derneklerinin yanında!

Darıca 31.08.2021 - 10:11, Güncelleme: 31.08.2021 - 10:11
 

Kaymakam Kara, hemşeri derneklerinin yanında!

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Gebze -Erzurum İli Pazaryolu İlçesi Göztepe Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’nin düzenlediği etkinliğine katıldı. Etkinlikte derneklerin öneminden bahseden Kaymakam Kara, “Vatandaşlarımız hemşeri dernekleri çatısı altında bir araya gelerek memleketleri ile bağlarını koparmadan, birbirleri ile iletişim içinde olma olanaklarına sahip oluyorlar” dedi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Gebze -Erzurum İli Pazaryolu İlçesi Göztepe Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’nin düzenlediği etkinliğine katıldı. Kaymakam Kara programda yaptığı konuşmada, “Mert, yiğit, misafirperver ve gönlü vatan sevgisi ile dolu Erzurumlu kardeşlerimle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Güzel bir birlik-beraberlik örneği sergileyen Göztepe köylü vatandaşlarımıza ve Abdi İpekçi Muhtarımız İsmail Aydın Bey’e davetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum… “DERNEKLERİMİZ BİZİM ZENGİNLİĞİMİZDİR” Konuşmasını sürdüren Kaymakam Kara, "Derneklerimiz bizim zenginliğimizdir. Vatandaşlarımız hemşeri dernekleri çatısı altında bir araya gelerek memleketleri ile bağlarını koparmadan, birbirleri ile iletişim içinde olma olanaklarına sahip oluyorlar. Bu güzel etkinliği gerçekleştiren Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine tekrardan teşekkür ediyorum” dedi. “HALKIN İÇERİSİNDE YER ALAN DEVLET ADAMLARI ÜMİTLENDİRİYOR” Gebze - Erzurum İli Pazaryolu İlçesi Göztepe Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Asım Aydın, “Saygıdeğer Kaymakamımıza davetimize icabet ederek derneğimize teşriflerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Ülkemizde Darıca Kaymakamımız Sayın Yüksel Kara Bey gibi halkın içerisinde yer alan, tevazu sahibi ve donanımlı devlet adamlarının bulunması bizleri gelecek için ziyadesi ile ümitlendirmiştir. Sayın kaymakamımıza saygılar sunuyoruz” ifadelerini kullandı. Abdi İpekçi Muhtarı İsmail Aydın ise, “Sayın Kaymakamım bizleri kırmayarak davetimize katılımınızdan dolayı Göztepe Köyü Derneği sakinleri olarak biz teşekkür ederiz.”
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Gebze -Erzurum İli Pazaryolu İlçesi Göztepe Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’nin düzenlediği etkinliğine katıldı. Etkinlikte derneklerin öneminden bahseden Kaymakam Kara, “Vatandaşlarımız hemşeri dernekleri çatısı altında bir araya gelerek memleketleri ile bağlarını koparmadan, birbirleri ile iletişim içinde olma olanaklarına sahip oluyorlar” dedi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Gebze -Erzurum İli Pazaryolu İlçesi Göztepe Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’nin düzenlediği etkinliğine katıldı. Kaymakam Kara programda yaptığı konuşmada, “Mert, yiğit, misafirperver ve gönlü vatan sevgisi ile dolu Erzurumlu kardeşlerimle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Güzel bir birlik-beraberlik örneği sergileyen Göztepe köylü vatandaşlarımıza ve Abdi İpekçi Muhtarımız İsmail Aydın Bey’e davetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum…

“DERNEKLERİMİZ BİZİM ZENGİNLİĞİMİZDİR”

Konuşmasını sürdüren Kaymakam Kara, "Derneklerimiz bizim zenginliğimizdir. Vatandaşlarımız hemşeri dernekleri çatısı altında bir araya gelerek memleketleri ile bağlarını koparmadan, birbirleri ile iletişim içinde olma olanaklarına sahip oluyorlar. Bu güzel etkinliği gerçekleştiren Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

“HALKIN İÇERİSİNDE YER ALAN DEVLET ADAMLARI ÜMİTLENDİRİYOR”

Gebze - Erzurum İli Pazaryolu İlçesi Göztepe Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Asım Aydın, “Saygıdeğer Kaymakamımıza davetimize icabet ederek derneğimize teşriflerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Ülkemizde Darıca Kaymakamımız Sayın Yüksel Kara Bey gibi halkın içerisinde yer alan, tevazu sahibi ve donanımlı devlet adamlarının bulunması bizleri gelecek için ziyadesi ile ümitlendirmiştir. Sayın kaymakamımıza saygılar sunuyoruz” ifadelerini kullandı. Abdi İpekçi Muhtarı İsmail Aydın ise, “Sayın Kaymakamım bizleri kırmayarak davetimize katılımınızdan dolayı Göztepe Köyü Derneği sakinleri olarak biz teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.