19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Muhammet Ertuğrul İzmit Belediyespor’a başarılar diledi

Spor 31.08.2021 - 10:13, Güncelleme: 31.08.2021 - 10:13
 

Muhammet Ertuğrul İzmit Belediyespor’a başarılar diledi

Muhammet Ertuğrul İzmit Belediyespor’a başarılar diledi

İlimizin yetiştirdiği başarılı voleybolculardan, yıllardır Efeler Ligi’nde mücadele eden Muhammed Ertuğrul, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor’a ve tüm temsilcilerimize yeni sezonda başarı dileğinde bulundu. Kocaelispor başta olmak üzere Kocaeli’nin tüm temsilcilerinin maçlarını gerek stattan gerekse de salondan takip eden yıldız voleybolcu geçen sezon Ziraat Bankası forması ile Türkiye ligi, Türkiye kupası şampiyonlukları ve Avrupa ikinciliği derecesi elde etmişti.
Muhammet Ertuğrul İzmit Belediyespor’a başarılar diledi

İlimizin yetiştirdiği başarılı voleybolculardan, yıllardır Efeler Ligi’nde mücadele eden Muhammed Ertuğrul, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor’a ve tüm temsilcilerimize yeni sezonda başarı dileğinde bulundu.

Kocaelispor başta olmak üzere Kocaeli’nin tüm temsilcilerinin maçlarını gerek stattan gerekse de salondan takip eden yıldız voleybolcu geçen sezon Ziraat Bankası forması ile Türkiye ligi, Türkiye kupası şampiyonlukları ve Avrupa ikinciliği derecesi elde etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.