Ada Treni’nin son durağı Gebze olacak

Gebze 31.08.2021 - 14:21, Güncelleme: 31.08.2021 - 14:21
 

Ada Treni’nin son durağı Gebze olacak

Ada Treni’nin son durağı Gebze olacak

1 Eylül’de Adapazarı Garı’ndan hareket edecek olan Ada treni için çalışmalar devam ediyor. Yenileme çalışmaları tamamlanan Ada Treni’nin son durak yeri olan Pendik durağı ise 1 Eylül’den itibaren listeden kalkacak. Bundan sonra Ada treninin son durak yeri Gebze Garı olacak. Mithatpaşa- Adapazarı arasında yol yenileme, altyapı çalışmaları nedeniyle ADA treni uzun süredir Mithatpaşa Garı’ndan hareket ediyordu. Bu güzergâhta uzun yıllar hizmet veren katener (elektrik telleri) ve direkler kullanım ömrünü tamamladığından değiştirilmeleri zaruri hale geldiğini belirten TCDD, çalışmalar kapsamında 65 direk, 4 bin metre tel ile yenileme çalışması başlatmıştı. Uzun bir süredir kapalı olan ve Mithatpaşa Garı’ndan hareket eden Ada treni Temmuz ayından itibaren Mithatpaşa garı ile Adapazarı Garı arasında yapılan hattın yenileme çalışmalar sonucunda 1 Eylül’den itibaren Adapazarı Garı’ndan hareket edeceği duyurulmuştu. SON DURAK GEBZE GARI Yapılan çalışmaların bitmesi ile TCDD Genel Müdürlüğü’nün test treni seferlerini başlattı. 30 Ağustos ve 31 Ağustos’ta test sürüşlerinin tamamlayan Ada treni 1 Eylül’de seferlerine başlayacak. Ada Treni’nin son durak yeri olan Pendik durağı ise 1 Eylül’den itibaren listeden kalkacak. Bundan sonra Ada treninin son durak yeri Gebze Garı olacak.
Ada Treni’nin son durağı Gebze olacak

1 Eylül’de Adapazarı Garı’ndan hareket edecek olan Ada treni için çalışmalar devam ediyor. Yenileme çalışmaları tamamlanan Ada Treni’nin son durak yeri olan Pendik durağı ise 1 Eylül’den itibaren listeden kalkacak. Bundan sonra Ada treninin son durak yeri Gebze Garı olacak.

Mithatpaşa- Adapazarı arasında yol yenileme, altyapı çalışmaları nedeniyle ADA treni uzun süredir Mithatpaşa Garı’ndan hareket ediyordu. Bu güzergâhta uzun yıllar hizmet veren katener (elektrik telleri) ve direkler kullanım ömrünü tamamladığından değiştirilmeleri zaruri hale geldiğini belirten TCDD, çalışmalar kapsamında 65 direk, 4 bin metre tel ile yenileme çalışması başlatmıştı. Uzun bir süredir kapalı olan ve Mithatpaşa Garı’ndan hareket eden Ada treni Temmuz ayından itibaren Mithatpaşa garı ile Adapazarı Garı arasında yapılan hattın yenileme çalışmalar sonucunda 1 Eylül’den itibaren Adapazarı Garı’ndan hareket edeceği duyurulmuştu.

SON DURAK GEBZE GARI

Yapılan çalışmaların bitmesi ile TCDD Genel Müdürlüğü’nün test treni seferlerini başlattı. 30 Ağustos ve 31 Ağustos’ta test sürüşlerinin tamamlayan Ada treni 1 Eylül’de seferlerine başlayacak. Ada Treni’nin son durak yeri olan Pendik durağı ise 1 Eylül’den itibaren listeden kalkacak. Bundan sonra Ada treninin son durak yeri Gebze Garı olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.