Büyükgöz, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor!

Gebze 01.09.2021 - 11:07, Güncelleme: 01.09.2021 - 11:12
 

Büyükgöz, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor!

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Cumhuriyet ve Mimar Sinan mahallelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Büyükgöz, Mimar Sinan sakini Osman Kılıç’a da geçmiş olsun ziyareti yaptı

Başkan Büyükgöz, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Yoğun geçen hizmet ve ziyaretçi trafiğine rağmen mahalle gezilerini aksatmadan sürdüren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların evlerine de konuk oluyor. Geçtiğimiz günlerde Beylikbağı bölgesi Cumhuriyet ve Mimar Sinan mahallelerine giden Başkan Büyükgöz, esnafları dükkanlarında ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Esnafların ikram ettiği çay eşliğinde vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Büyükgöz, talep ve istekleri de dinledi. ÇOCUKLARA KİTAP VE HEDİYELER Belediye çalışmalarına ve projelerine ilişkin de vatandaşlara bilgi veren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz daha sonra hasta ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Büyükgöz, Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinden Osman Kılıç’ı evinde ziyaret etti. Başkan Büyükgöz, geçirdiği kaza sonrası evinde istirahat eden Kılıç’a acil şifalar temennilerini iletti. Mahalle ziyaretlerinde çocukları da unutmayan ve onlarla tek tek ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kitap ve çeşitli hediyeler takdim ediyor. 
Mahalle ziyaretlerini sürdüren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Cumhuriyet ve Mimar Sinan mahallelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Büyükgöz, Mimar Sinan sakini Osman Kılıç’a da geçmiş olsun ziyareti yaptı

Başkan Büyükgöz, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Yoğun geçen hizmet ve ziyaretçi trafiğine rağmen mahalle gezilerini aksatmadan sürdüren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların evlerine de konuk oluyor. Geçtiğimiz günlerde Beylikbağı bölgesi Cumhuriyet ve Mimar Sinan mahallelerine giden Başkan Büyükgöz, esnafları dükkanlarında ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Esnafların ikram ettiği çay eşliğinde vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Büyükgöz, talep ve istekleri de dinledi.

ÇOCUKLARA KİTAP VE HEDİYELER

Belediye çalışmalarına ve projelerine ilişkin de vatandaşlara bilgi veren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz daha sonra hasta ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Büyükgöz, Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinden Osman Kılıç’ı evinde ziyaret etti. Başkan Büyükgöz, geçirdiği kaza sonrası evinde istirahat eden Kılıç’a acil şifalar temennilerini iletti. Mahalle ziyaretlerinde çocukları da unutmayan ve onlarla tek tek ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kitap ve çeşitli hediyeler takdim ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.