Çolakoğlu Metalürji’den Farabi’ye anlamlı destek

Darıca 01.09.2021 - 11:40, Güncelleme: 01.09.2021 - 11:42
 

Çolakoğlu Metalürji’den Farabi’ye anlamlı destek

Gebze-Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ultrason cihazı bağışladı.

Kocaeli-Gebze Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş’i ziyaret etti. Ziyarette Türker’e Kocaeli İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü ilhan Aydın da eşlik etti. Ziyarette OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Çolakoğlu metalürji A.Ş Kurumsal İlişkiler Koordinatörü ve DOSB Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Türker Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bir adet ultrason cihazı bağışında bulundu. DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ Ziyarette konuşan Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, “Ultrasonografi cihazının günümüzde çok önemli bir yeri olduğu ve hastalarımızın tanı ve tedavisinde önemli bir gelişme sağlayacağını belirterek, bizlere böylesine anlamlı bir destek verdikleri için Çolakoğlu metalürji A.Ş Yönetim kurulu Ekibine ve Sayın Mustafa Türker’e teşekkürlerimizi sunar ayrıca bölgemizdeki sağlık kuruluşlarına verdikleri desteklerden ötürü de başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi.
Gebze-Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ultrason cihazı bağışladı.

Kocaeli-Gebze Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş’i ziyaret etti. Ziyarette Türker’e Kocaeli İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü ilhan Aydın da eşlik etti. Ziyarette OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Çolakoğlu metalürji A.Ş Kurumsal İlişkiler Koordinatörü ve DOSB Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Türker Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bir adet ultrason cihazı bağışında bulundu.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette konuşan Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, “Ultrasonografi cihazının günümüzde çok önemli bir yeri olduğu ve hastalarımızın tanı ve tedavisinde önemli bir gelişme sağlayacağını belirterek, bizlere böylesine anlamlı bir destek verdikleri için Çolakoğlu metalürji A.Ş Yönetim kurulu Ekibine ve Sayın Mustafa Türker’e teşekkürlerimizi sunar ayrıca bölgemizdeki sağlık kuruluşlarına verdikleri desteklerden ötürü de başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.