Penbegül’lü mezarı başında anıldı

Gebze 01.09.2021 - 13:52, Güncelleme: 01.09.2021 - 13:52
 

Penbegül’lü mezarı başında anıldı

Penbegül’lü mezarı başında anıldı

Gebze eski belediye başkanı Ahmet Penbegüllü, vefatının 14. Yılında Gebze merkez mezarlığındaki kabri başında anıldı. Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanlığı ile Penbegüllü ailesi tarafından düzenlenen anma programına; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Belediye Başkan Yardımcııs Sedat Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Necmi Özen, eski belediye başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, DEVA Partisi İl Başkan Yardımcısı Ensar Emir, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz, Saadet Partisi İlçe Sekreteri Şaban Atalı, Penbegüllü döneminin daire müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar ile Ahmet Penbegüllü’nün ailesi ve yakınları ile sevenleri katıldı. PENBEGÜLLÜ’NÜN GEBZE’DE ÖNEMLİ HİZMETLERİ OLDU Okunan Kur’an-ı Kerim ve Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ın yaptırdığı duanın ardından merhum Ahmet Penbegüllü’nün kardeşi Mehmet Penbegüllü kısa bir konuşma yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise konuşmasında; merhum Ahmet Penbegüllü’nün Gebze’de önemli hizmetleri olduğuna dikkat çekerek, bugün kendisinin mezarı başında rahmetle anıldığına dikkat çekti. Katılımcılar daha sonra Penbegüllü’nün kardeşi Mehmet Penbegüllü ve eşi Yurdagül Penbegüllü’ye tekrar taziye dileklerini ilettiler.  
Penbegül’lü mezarı başında anıldı

Gebze eski belediye başkanı Ahmet Penbegüllü, vefatının 14. Yılında Gebze merkez mezarlığındaki kabri başında anıldı. Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanlığı ile Penbegüllü ailesi tarafından düzenlenen anma programına; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Belediye Başkan Yardımcııs Sedat Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Necmi Özen, eski belediye başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, DEVA Partisi İl Başkan Yardımcısı Ensar Emir, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz, Saadet Partisi İlçe Sekreteri Şaban Atalı, Penbegüllü döneminin daire müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar ile Ahmet Penbegüllü’nün ailesi ve yakınları ile sevenleri katıldı.

PENBEGÜLLÜ’NÜN GEBZE’DE ÖNEMLİ HİZMETLERİ OLDU

Okunan Kur’an-ı Kerim ve Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ın yaptırdığı duanın ardından merhum Ahmet Penbegüllü’nün kardeşi Mehmet Penbegüllü kısa bir konuşma yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise konuşmasında; merhum Ahmet Penbegüllü’nün Gebze’de önemli hizmetleri olduğuna dikkat çekerek, bugün kendisinin mezarı başında rahmetle anıldığına dikkat çekti. Katılımcılar daha sonra Penbegüllü’nün kardeşi Mehmet Penbegüllü ve eşi Yurdagül Penbegüllü’ye tekrar taziye dileklerini ilettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.