“Önce kendi yaptıklarınıza çeki düzen verin!”

Siyaset 01.09.2021 - 14:11, Güncelleme: 01.09.2021 - 14:11
 

“Önce kendi yaptıklarınıza çeki düzen verin!”

BAŞKAN YILDIZLI’DAN ELLİBEŞ’E SERT CEVAP;

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in eleştirilerine sert çıktı. Başkan Yıldızlı, “Önce kendi belediye başkanlarınıza kamu malına zarar verilmemesi, kamu israfı yapılmaması konularında çeki düzen verin” dedi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik eleştirilerine sert çıktı. Başkan Yıldızlı yaptığı açıklamada; “Kocaeli’deki 13 belediye içerisindeki tek Cumhuriyet Halk Partili İzmit Belediyesi’nin başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik eleştirilerde bulunan AK Parti İl Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş’e sormak istiyorum; İzmit Belediyesi’ni takip ettiğiniz kadar, 17 yıldır iktidar sürdürdüğünüz belediyelerinizdeki kamu zararlarını da takip ediyor musunuz? Belediye başkanımız, eski bir çalışanının basına verdiği söz konusu konuşmalarda geciken bir işin bir an önce halledilmesi için mecazi yolla talimat veriyor. Buradaki üslubu herkes tartışabilir. Ancak gidip yıkılan bir billboard var mı? Yok. Zarar verilen bir yer var mı? Yok. “KENDİ HARABELERİNİZİ GÖRMÜYORSUNUZ” Ama Çayırova’da kentin göbeğine ‘restoran yapacağız’ diye kondurduğunuz 1.5 milyon TL harcanarak alınan harabe uçak var, Darıca’da hayali mesire alanının 1 milyon 150 bin TL’ye yapılan çürüyen kapısı var, Karamürsel’de su tutmayan çiftçinin tarlasını defalarca sular altında bırakan Tepeköy Göleti var. Bu örneklerin sonu yok. Kamu malına, vatandaşın cebine kim zarar vermiş Sayın Ellibeş? Önce kendi belediye başkanlarınıza kamu malına zarar verilmemesi, kamu israfı yapılmaması konularında çeki düzen verin” ifadelerini kullandı
BAŞKAN YILDIZLI’DAN ELLİBEŞ’E SERT CEVAP;

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in eleştirilerine sert çıktı. Başkan Yıldızlı, “Önce kendi belediye başkanlarınıza kamu malına zarar verilmemesi, kamu israfı yapılmaması konularında çeki düzen verin” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik eleştirilerine sert çıktı. Başkan Yıldızlı yaptığı açıklamada; “Kocaeli’deki 13 belediye içerisindeki tek Cumhuriyet Halk Partili İzmit Belediyesi’nin başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik eleştirilerde bulunan AK Parti İl Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş’e sormak istiyorum; İzmit Belediyesi’ni takip ettiğiniz kadar, 17 yıldır iktidar sürdürdüğünüz belediyelerinizdeki kamu zararlarını da takip ediyor musunuz? Belediye başkanımız, eski bir çalışanının basına verdiği söz konusu konuşmalarda geciken bir işin bir an önce halledilmesi için mecazi yolla talimat veriyor. Buradaki üslubu herkes tartışabilir. Ancak gidip yıkılan bir billboard var mı? Yok. Zarar verilen bir yer var mı? Yok.

“KENDİ HARABELERİNİZİ GÖRMÜYORSUNUZ”

Ama Çayırova’da kentin göbeğine ‘restoran yapacağız’ diye kondurduğunuz 1.5 milyon TL harcanarak alınan harabe uçak var, Darıca’da hayali mesire alanının 1 milyon 150 bin TL’ye yapılan çürüyen kapısı var, Karamürsel’de su tutmayan çiftçinin tarlasını defalarca sular altında bırakan Tepeköy Göleti var. Bu örneklerin sonu yok. Kamu malına, vatandaşın cebine kim zarar vermiş Sayın Ellibeş? Önce kendi belediye başkanlarınıza kamu malına zarar verilmemesi, kamu israfı yapılmaması konularında çeki düzen verin” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.