19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiftçi, gençlerle voleybol oynadı

Spor 02.09.2021 - 14:33, Güncelleme: 02.09.2021 - 14:33
 

Çiftçi, gençlerle voleybol oynadı

Çiftçi, gençlerle voleybol oynadı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda gençlerle bir araya gelerek voleybol maçı yaptı. Spora ve gençlere verdiği önem ile bilinen Başkan Çiftçi spor ve gençliği bir arada buluşturdu. Geçtiğimiz hafta Başkan Bünyamin Çiftçi ve gençlerin bir araya gelerek Çayırova ve gençlerin geleceği noktasında istişarede bulunulan buluşmada voleybol maçının temelleri atıldı. Gençlerin voleybol oynama talebini kırmayan Başkan Çiftçi maç için gençlerle sözleşti. Seyir zevki yüksek olan maçta keyifli anlar yaşanırken maçın sonunda kazanan taraf belirlenmedi ve kazanan dostluk oldu. Başkan Çiftçi maç sonunda bu etkinliklerin devamının geleceğini belirterek gençlerle vedalaştı.
Çiftçi, gençlerle voleybol oynadı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda gençlerle bir araya gelerek voleybol maçı yaptı.

Spora ve gençlere verdiği önem ile bilinen Başkan Çiftçi spor ve gençliği bir arada buluşturdu. Geçtiğimiz hafta Başkan Bünyamin Çiftçi ve gençlerin bir araya gelerek Çayırova ve gençlerin geleceği noktasında istişarede bulunulan buluşmada voleybol maçının temelleri atıldı. Gençlerin voleybol oynama talebini kırmayan Başkan Çiftçi maç için gençlerle sözleşti. Seyir zevki yüksek olan maçta keyifli anlar yaşanırken maçın sonunda kazanan taraf belirlenmedi ve kazanan dostluk oldu. Başkan Çiftçi maç sonunda bu etkinliklerin devamının geleceğini belirterek gençlerle vedalaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.