Gebze Yücel Boru Fen Lisesi’nde mezuniyet heyecanı!

Gebze 02.09.2021 - 16:08, Güncelleme: 02.09.2021 - 16:08
 

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi’nde mezuniyet heyecanı!

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi’nde mezuniyet heyecanı!

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı 12. Sınıf öğrencileri için bir mezuniyet töreni düzenledi. Gebze Yücel Boru Fen Lisesi, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı 12. Sınıf öğrencileri için bir mezuniyet töreni düzenledi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Şube Müdürleri Halil Atlı, Mahmut Aşıkoğlu, Celil Demirci, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı. Büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Yücel Boru Fen Lisesi'nin başarıları ile Gebze'de örnek okullardan biri olduğunu ifade ederek mezun olacak öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi. BOĞA, TEŞEKKÜR ETTİ Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Okul Müdürü İsmail Boğa ise, “Mezuniyet Törenimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şener Doğan, Şube Müdürlerimiz Halil Atlı, Mahmut Aşıkoğlu, Celil Demirci, öğretmen, velilerimize teşekkür ederiz. Mezun olan öğrencilerimize yeni hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluk dileriz” ifadelerini kullandı. ÖDÜLLER VERİLDİ Törende ayrıca 'Yücel Boru ve Profil Endüstrisi A.Ş. tarafından okulda ilk 3 dereceye giren öğrenciler için tablet ve plaket verilirken YKS 2021’de ilk bin arasına giren öğrencilere geleneksel altın hediyesi de Şube Müdürü Halil Atlı tarafından verildi. Öğrencilere temsili diplomalarını sınıf öğretmenlerinin takdim etmesinin ardından kep atma töreni ile 2021 mezuniyet programı sona erdi.
Gebze Yücel Boru Fen Lisesi’nde mezuniyet heyecanı!

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı 12. Sınıf öğrencileri için bir mezuniyet töreni düzenledi.

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı 12. Sınıf öğrencileri için bir mezuniyet töreni düzenledi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Şube Müdürleri Halil Atlı, Mahmut Aşıkoğlu, Celil Demirci, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı. Büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Yücel Boru Fen Lisesi'nin başarıları ile Gebze'de örnek okullardan biri olduğunu ifade ederek mezun olacak öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.

BOĞA, TEŞEKKÜR ETTİ

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Okul Müdürü İsmail Boğa ise, “Mezuniyet Törenimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şener Doğan, Şube Müdürlerimiz Halil Atlı, Mahmut Aşıkoğlu, Celil Demirci, öğretmen, velilerimize teşekkür ederiz. Mezun olan öğrencilerimize yeni hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluk dileriz” ifadelerini kullandı.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Törende ayrıca 'Yücel Boru ve Profil Endüstrisi A.Ş. tarafından okulda ilk 3 dereceye giren öğrenciler için tablet ve plaket verilirken YKS 2021’de ilk bin arasına giren öğrencilere geleneksel altın hediyesi de Şube Müdürü Halil Atlı tarafından verildi. Öğrencilere temsili diplomalarını sınıf öğretmenlerinin takdim etmesinin ardından kep atma töreni ile 2021 mezuniyet programı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.