Bizim Çocuklar 1 puan ile zirvede!

Spor 03.09.2021 - 09:44, Güncelleme: 03.09.2021 - 09:44
 

Bizim Çocuklar 1 puan ile zirvede!

Bizim Çocuklar 1 puan ile zirvede!

A Millî Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu dördüncü maçında Karadağ ile 2-2  berabere kaldı. Beşiktaş Park'ta oynanan karşılaşmada, Ay-Yıldızlıların gollerini 9. dakikada Cengiz Ünder ve 30. dakikada Yusuf Yazıcı attı. Karadağ'ın sayıları ise 40. dakikada Marusic ve 90+7. dakikada Radunovic'ten geldi. HEDEFİMİZ İÇİN HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ Millîler uzatmanın son saniyelerinde gelen bu beraberlik sonrasında gruptaki puanını 8'e yükseltti ve zirvedeki yerini korudu. A Millî Takımımız, 4 Eylül'de Cebelitarık ve 7 Eylül'de Hollanda ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. RAKİPLERİMİZ NELER YAPTI G Grubu'nda günün diğer maçlarında Norveç evinde Hollanda ile 1-1 berabere kalırken, Letonya sahasında Cebelitarık'ı 3-1 mağlup etti.
Bizim Çocuklar 1 puan ile zirvede!

A Millî Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu dördüncü maçında Karadağ ile 2-2  berabere kaldı. Beşiktaş Park'ta oynanan karşılaşmada, Ay-Yıldızlıların gollerini 9. dakikada Cengiz Ünder ve 30. dakikada Yusuf Yazıcı attı. Karadağ'ın sayıları ise 40. dakikada Marusic ve 90+7. dakikada Radunovic'ten geldi.

HEDEFİMİZ İÇİN HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ

Millîler uzatmanın son saniyelerinde gelen bu beraberlik sonrasında gruptaki puanını 8'e yükseltti ve zirvedeki yerini korudu. A Millî Takımımız, 4 Eylül'de Cebelitarık ve 7 Eylül'de Hollanda ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

RAKİPLERİMİZ NELER YAPTI

G Grubu'nda günün diğer maçlarında Norveç evinde Hollanda ile 1-1 berabere kalırken, Letonya sahasında Cebelitarık'ı 3-1 mağlup etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.