Başkanlardan AK Gebze’ye övgüler yağdı!

Siyaset 03.09.2021 - 10:13, Güncelleme: 03.09.2021 - 10:13
 

Başkanlardan AK Gebze’ye övgüler yağdı!

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı her hafta yaptıkları mahalle toplantılarını bu haftada eksiksiz gerçekleştirdi. 22 Mahallede eksik olarak gerçekleşen toplantılar için AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya övgüler yağdırdı.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan mahalle toplantılarını aksatmadan sürdürmeye devam ediyor. Gebze’nin 22 mahallesinde düzenlenen mahalle toplantılarına, mahalle başkanları ve yönetimleri ile meclis üyeleri katıldı. Mahalle Başkanları, mahalle yöneticilerinin taleplerini dinleyerek gündem değerlendirmesinde bulunurken eksiksiz gerçekleştirilen mahalle toplantılarına hem AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş hem de AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya övgüler yağdırdı. Mahalle toplantılarından övgüyle bahseden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Maşallah Gebze. Gebze’de 22 mahallemizin tamamında bu akşam İl Yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, İlçe Başkanlığımız, Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimizin katılımıyla Mahalle Yönetim Kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. Gebze İlçe Teşkilatımıza, Mahalle Başkanlarımız ve yönetimlerine tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ” AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in ardından mahalle başkanları ve teşkilat birimine bir övgü de AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’dan geldi. Kaya, her hafta toplantıların eksiksiz bir şekilde yerine getirildiğini ifade ederek “Bu hafta Gebze Mahalle teşkilat toplantılarımızı il yönetim kurulu üyelerimizin de katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştiren tüm Mahalle Teşkilatlarımızı, iletişimci ilçe yöneticilerimizi ve Meclis üyelerimizi tebrik ediyorum” dedi. MAHALLE BAŞKANLARIMIZA DÜŞEN SORUMLULUKLAR FAZLA Açıklamasını sürdüren Başkan Kaya, partisinin güçlü bir teşkilatlanma yapısına sahip olduğunu söyleyerek, “İlçe teşkilatı olarak sürekli sahada vatandaşlarla iç içeyiz. İktidara geldiğimiz günden bu yana yaptığımız reformlar ve elde ettiğimiz başarılar ile Türkiye ve dünyada adından sıkça söz ettirdik. Bunun en önemli etkeni ise başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve onun liderliğinde görev alan tüm teşkilat mensuplarının fedakarlık ve azmidir. Bu sebeple tüm teşkilat mensuplarımız, mahalle başkanlarımız ve temsilcilerimizin üstlendiği sorumluluğu biliyor ve her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz” dedi.
AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı her hafta yaptıkları mahalle toplantılarını bu haftada eksiksiz gerçekleştirdi. 22 Mahallede eksik olarak gerçekleşen toplantılar için AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya övgüler yağdırdı.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan mahalle toplantılarını aksatmadan sürdürmeye devam ediyor. Gebze’nin 22 mahallesinde düzenlenen mahalle toplantılarına, mahalle başkanları ve yönetimleri ile meclis üyeleri katıldı. Mahalle Başkanları, mahalle yöneticilerinin taleplerini dinleyerek gündem değerlendirmesinde bulunurken eksiksiz gerçekleştirilen mahalle toplantılarına hem AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş hem de AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya övgüler yağdırdı. Mahalle toplantılarından övgüyle bahseden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Maşallah Gebze. Gebze’de 22 mahallemizin tamamında bu akşam İl Yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, İlçe Başkanlığımız, Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimizin katılımıyla Mahalle Yönetim Kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. Gebze İlçe Teşkilatımıza, Mahalle Başkanlarımız ve yönetimlerine tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in ardından mahalle başkanları ve teşkilat birimine bir övgü de AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’dan geldi. Kaya, her hafta toplantıların eksiksiz bir şekilde yerine getirildiğini ifade ederek “Bu hafta Gebze Mahalle teşkilat toplantılarımızı il yönetim kurulu üyelerimizin de katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştiren tüm Mahalle Teşkilatlarımızı, iletişimci ilçe yöneticilerimizi ve Meclis üyelerimizi tebrik ediyorum” dedi.

MAHALLE BAŞKANLARIMIZA DÜŞEN SORUMLULUKLAR FAZLA

Açıklamasını sürdüren Başkan Kaya, partisinin güçlü bir teşkilatlanma yapısına sahip olduğunu söyleyerek, “İlçe teşkilatı olarak sürekli sahada vatandaşlarla iç içeyiz. İktidara geldiğimiz günden bu yana yaptığımız reformlar ve elde ettiğimiz başarılar ile Türkiye ve dünyada adından sıkça söz ettirdik. Bunun en önemli etkeni ise başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve onun liderliğinde görev alan tüm teşkilat mensuplarının fedakarlık ve azmidir. Bu sebeple tüm teşkilat mensuplarımız, mahalle başkanlarımız ve temsilcilerimizin üstlendiği sorumluluğu biliyor ve her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.