YAS-DER üniversiteli gençlere burs verecek!

Darıca 04.09.2021 - 11:25, Güncelleme: 04.09.2021 - 11:25
 

YAS-DER üniversiteli gençlere burs verecek!

YAS-DER üniversiteli gençlere burs verecek!

Yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Darıca Yaşlılarla ve Dayanışma Derneği, desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine burs vermeye devam ediyor. Darıca Yaşlılarla ve Dayanışma Derneği (YAS-DER) her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin üniversite çağındaki çocuklarına burs vererek destek olmaya devam ediyor. Yeni eğitim öğretim döneminde de ihtiyaç sahibi öğrencilere umut olmak için karşılıksız burs verecek olan Darıca Yaşlılarla ve Dayanışma Derneği burs almak isteyen öğrenci ve ailelerine seslenerek bir an önce başvurmalarını istedi. Öğrencilere destek olmak isteyen hayırseverlere de seslenen Darıca Yaşlılarla ve Dayanışma Derneği (YAS-DER) Başkanı Kudret Sekban, “YAS-DER olarak, bu yıl daha çok öğrenciye hep birlikte ulaşmak, eğitimlerine katkıda bulunmak için, ‘çorbada benim de tuzum olsun’ diyenlere destek çağrısında bulunuyoruz. Bir öğrenciyi okutarak çok şey başarabilirsiniz. Siz okutun ki onlar da üniversite bitip iş hayatına atıldıklarında başka çocukların hayatlarına dokunabilsinler” dedi. BAŞVURMAK İÇİN BU BELGELER GEREKLİ Öte yandan burs almak isteyen öğrenci ve ailelerine de seslenen Başkan Sekban, “Burs almak için 15 Eylül 2021 tarihine kadar ailevi durumunu, kendisini ve neden bursa ihtiyacı olduğunu detaylı anlatan bir dilekçe ile gelmesini bekliyoruz. Burs almak isteyen öğrenciler için istediğimiz belgeler yeni başlayacaklar öğrenci belgesi, ara sınıflar öğrenci belgesi ve transkript, kimlik fotokopisi, ailede çalışan var ise maaş bordrosu, 1 adet vesikalık resim.. Belgeleri yasderogrenci@gmail.com’a mail atabilir ya da dernek yönetimine elden belgeleri ulaştırabilir” dedi
YAS-DER üniversiteli gençlere burs verecek!

Yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Darıca Yaşlılarla ve Dayanışma Derneği, desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine burs vermeye devam ediyor.

Darıca Yaşlılarla ve Dayanışma Derneği (YAS-DER) her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin üniversite çağındaki çocuklarına burs vererek destek olmaya devam ediyor. Yeni eğitim öğretim döneminde de ihtiyaç sahibi öğrencilere umut olmak için karşılıksız burs verecek olan Darıca Yaşlılarla ve Dayanışma Derneği burs almak isteyen öğrenci ve ailelerine seslenerek bir an önce başvurmalarını istedi. Öğrencilere destek olmak isteyen hayırseverlere de seslenen Darıca Yaşlılarla ve Dayanışma Derneği (YAS-DER) Başkanı Kudret Sekban, “YAS-DER olarak, bu yıl daha çok öğrenciye hep birlikte ulaşmak, eğitimlerine katkıda bulunmak için, ‘çorbada benim de tuzum olsun’ diyenlere destek çağrısında bulunuyoruz. Bir öğrenciyi okutarak çok şey başarabilirsiniz. Siz okutun ki onlar da üniversite bitip iş hayatına atıldıklarında başka çocukların hayatlarına dokunabilsinler” dedi.

BAŞVURMAK İÇİN BU BELGELER GEREKLİ

Öte yandan burs almak isteyen öğrenci ve ailelerine de seslenen Başkan Sekban, “Burs almak için 15 Eylül 2021 tarihine kadar ailevi durumunu, kendisini ve neden bursa ihtiyacı olduğunu detaylı anlatan bir dilekçe ile gelmesini bekliyoruz. Burs almak isteyen öğrenciler için istediğimiz belgeler yeni başlayacaklar öğrenci belgesi, ara sınıflar öğrenci belgesi ve transkript, kimlik fotokopisi, ailede çalışan var ise maaş bordrosu, 1 adet vesikalık resim.. Belgeleri yasderogrenci@gmail.com’a mail atabilir ya da dernek yönetimine elden belgeleri ulaştırabilir” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.