19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taşdemir’den çok sert açıklama

Siyaset 05.09.2021 - 11:24, Güncelleme: 05.09.2021 - 11:24
 

Taşdemir’den çok sert açıklama

Taşdemir’den çok sert açıklama

Darıca’da kurye Muhammet Talha Karabacak, (17), yanları kapatılmayan rögar kapağının üzerinden geçince kontrolünü kaybettiği motosikletiyle karşı yönden gelen otomobilin altına girdi. Karabacak’ın yaşamını yitirdiği kaza ile ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanı Engin Taşdemir “İSU’nun beceriksizliği yüzünden 17 yaşında hayatını kaybetti” dedi. Kaza, Darıca Nenehatun Mahallesi Sokullu Caddesi’nde meydana geldi. Kurye olarak çalışan 17 yaşındaki Muhammet Talha Karabacak, yanları asfalt ile kapatılmayan rögar kapağının üzerinden geçerken motosikletinin kontrolünü kaybetti. Devrilen motosiklet, karşı yönden gelen otomobilin altına girdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Karabacak, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. “HER TÜRLÜ ŞEYTANLIĞI YAPIYORLAR” Meydana gelen kaza ile ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı Engin Taşdemir, Büyükşehir Belediye adeta Belediyesine ateş püskürdü. “İSU'nun beceriksizliği yüzünden Muhammet Talha Karabacak 17 yaşında hayatını kaybetti” diyen Taşdemir, “Darıca'da rögar kapağının etrafı açık olduğu için kuryelik yapan emekçi genç kardeşimiz kaza yaparak vefat etti. Nurlar içinde yat güzel kardeşim.  İSU’nun hemen hemen tüm Genel Kurul toplantılarında, taşeronlara verdikleri işleri İSU’nun kontrol etmediğini CHP grubu olarak dile getiriyoruz. Alt yapı çalışması yürüttükleri tüm mahallelerde aynı sorunlar var. Bir tane İSU yetkilisi çıkıp açıklama bile yapmıyor. Halka hesap vermeye tenezzül bile etmiyorlar. Ama kendi çocuklarına kadro yaratmak için her türlü şeytanlığı yapıyorlar. Sn. Tahir Büyükakın, 2021 yılında mutlu şehir Kocaeli’de gençlerimiz rögar kapağının etrafı kapatılmadığı için hayatını kaybediyor. Söyleyecek sözünüz var mı?” diye belirtti.  
Taşdemir’den çok sert açıklama

Darıca’da kurye Muhammet Talha Karabacak, (17), yanları kapatılmayan rögar kapağının üzerinden geçince kontrolünü kaybettiği motosikletiyle karşı yönden gelen otomobilin altına girdi. Karabacak’ın yaşamını yitirdiği kaza ile ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanı Engin Taşdemir “İSU’nun beceriksizliği yüzünden 17 yaşında hayatını kaybetti” dedi.

Kaza, Darıca Nenehatun Mahallesi Sokullu Caddesi’nde meydana geldi. Kurye olarak çalışan 17 yaşındaki Muhammet Talha Karabacak, yanları asfalt ile kapatılmayan rögar kapağının üzerinden geçerken motosikletinin kontrolünü kaybetti. Devrilen motosiklet, karşı yönden gelen otomobilin altına girdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Karabacak, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

“HER TÜRLÜ ŞEYTANLIĞI YAPIYORLAR”

Meydana gelen kaza ile ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı Engin Taşdemir, Büyükşehir Belediye adeta Belediyesine ateş püskürdü. “İSU'nun beceriksizliği yüzünden Muhammet Talha Karabacak 17 yaşında hayatını kaybetti” diyen Taşdemir, “Darıca'da rögar kapağının etrafı açık olduğu için kuryelik yapan emekçi genç kardeşimiz kaza yaparak vefat etti. Nurlar içinde yat güzel kardeşim.  İSU’nun hemen hemen tüm Genel Kurul toplantılarında, taşeronlara verdikleri işleri İSU’nun kontrol etmediğini CHP grubu olarak dile getiriyoruz. Alt yapı çalışması yürüttükleri tüm mahallelerde aynı sorunlar var. Bir tane İSU yetkilisi çıkıp açıklama bile yapmıyor. Halka hesap vermeye tenezzül bile etmiyorlar. Ama kendi çocuklarına kadro yaratmak için her türlü şeytanlığı yapıyorlar. Sn. Tahir Büyükakın, 2021 yılında mutlu şehir Kocaeli’de gençlerimiz rögar kapağının etrafı kapatılmadığı için hayatını kaybediyor. Söyleyecek sözünüz var mı?” diye belirtti.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.