19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Milas’a bir yardım daha!

Gebze 06.09.2021 - 10:00, Güncelleme: 06.09.2021 - 10:00
 

Milas’a bir yardım daha!

Gebze Ticaret Odası, Milas’ta orman yangınından etkilenen ailelere dağıtılmak üzere Milas Ticaret ve Sanayi Odasına içlerinde kadın giysilerinin de olduğu koliler dolusu yardım malzemesi gönderdi.

Gebze Ticaret Odası, geçtiğimiz aylarda Milas’ta orman yangınından etkilenen ailelere dağıtılmak üzere Milas Ticaret ve Sanayi Odasına içlerinde kadın giysilerinin de olduğu koliler dolusu yardım malzemesi gönderdi. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte daha orman yangını sürerken bir kamyonet dolusu yardım malzemesi getirerek MİTSO’ya teslim etmişti. KADIN GİYSİLERİ GÖNDERDİLER Gebze Ticaret Odası, Milas’taki orman yangını mağdurlarını unutmuyor. Orman yangının daha üçüncü gününde Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Aslantaş, Mikdat Aydın, Yücel Yılmazel ve Ercan Altınkaya Gebze’den Milas’a getirdikleri yardım malzemelerini ihtiyaç duyulan yerlere iletmek üzere Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na teslim etmişlerdi. Bu arada Türk Kızılay’ı Gebze Şubesinin yardım malzemelerini de Kızılay’ın Milas şubesine teslim etmişlerdi. Gebze Ticaret Odası, şimdi de içinde kadın giysilerinin de olduğu yardım kolilerini yangın bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere MİTSO’ya gönderdi. ZOR GÜNLERİMİZDE YANIMIZDA OLDULAR MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Gebze Ticaret Odasının gönderdiği yardım malzemelerini en kısa sürede yangın bölgelerine ulaştıracaklarını belirterek Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e teşekkür etti. Reşit Özer, “Nail Başkan, orman yangını olanca şiddeti ile devam ederken acilen topladıkları yardım malzemelerini yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte bizzat getirerek odamıza teslim etmişlerdi. Bize en zor günlerimizde yardımcı oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.      
Gebze Ticaret Odası, Milas’ta orman yangınından etkilenen ailelere dağıtılmak üzere Milas Ticaret ve Sanayi Odasına içlerinde kadın giysilerinin de olduğu koliler dolusu yardım malzemesi gönderdi.

Gebze Ticaret Odası, geçtiğimiz aylarda Milas’ta orman yangınından etkilenen ailelere dağıtılmak üzere Milas Ticaret ve Sanayi Odasına içlerinde kadın giysilerinin de olduğu koliler dolusu yardım malzemesi gönderdi. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte daha orman yangını sürerken bir kamyonet dolusu yardım malzemesi getirerek MİTSO’ya teslim etmişti.

KADIN GİYSİLERİ GÖNDERDİLER

Gebze Ticaret Odası, Milas’taki orman yangını mağdurlarını unutmuyor. Orman yangının daha üçüncü gününde Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Aslantaş, Mikdat Aydın, Yücel Yılmazel ve Ercan Altınkaya Gebze’den Milas’a getirdikleri yardım malzemelerini ihtiyaç duyulan yerlere iletmek üzere Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na teslim etmişlerdi. Bu arada Türk Kızılay’ı Gebze Şubesinin yardım malzemelerini de Kızılay’ın Milas şubesine teslim etmişlerdi. Gebze Ticaret Odası, şimdi de içinde kadın giysilerinin de olduğu yardım kolilerini yangın bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere MİTSO’ya gönderdi.

ZOR GÜNLERİMİZDE YANIMIZDA OLDULAR

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Gebze Ticaret Odasının gönderdiği yardım malzemelerini en kısa sürede yangın bölgelerine ulaştıracaklarını belirterek Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e teşekkür etti. Reşit Özer, “Nail Başkan, orman yangını olanca şiddeti ile devam ederken acilen topladıkları yardım malzemelerini yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte bizzat getirerek odamıza teslim etmişlerdi. Bize en zor günlerimizde yardımcı oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.