Filenin Sultanları Avrupa üçüncüsü oldu!

Spor 06.09.2021 - 10:04, Güncelleme: 06.09.2021 - 10:04
 

Filenin Sultanları Avrupa üçüncüsü oldu!

Filenin Sultanları Avrupa üçüncüsü oldu!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2021 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası üçüncülük maçında Hollanda’yı 3-0 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu. 2011 ve 2017 ardından 3. kez bronz madalyanın sahibi olan Filenin Sultanları’nda Ebrar ve Hande 13 sayıyla oynarken; onlara Zehra 9, Eda 8, Tuğba 5, Cansu ve Meliha 3, ve Meryem 2 sayıyla eşlik etti. KOCAELİSPOR SULTANLARIMIZ İÇİN KUTLAMA PAYLAŞIMI YAPTI Kocaelispor resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. Filenin Sultanları Avrupa Üçüncüsü! Bizlere yaşattığınız mutluluk için sizinle gurur duyuyoruz. OYNADIMIZ MÜSABAKANIN DETAYLARI İSE ŞU ŞEKİLDE SALON: Stark Arena HAKEMLER: Mirko Jankovic (Sırbistan), David Fernandez Fuentes (İspanya) TÜRKİYE: Cansu, Hande, Zehra, Ebrar, Tuğba, Eda, Simge (L) (Buse, Meliha, Meryem) HOLLANDA: Buijs, Timmerman, Plak, Daalderop, Lohuis, Bongaerts, Schoot (L) (Grothues, Dijkema, Baijens, Jasper, Dambrink) SETLER: 25-20, 25-19, 25-23 SÜRE: 84 dakika (26,27,31)
Filenin Sultanları Avrupa üçüncüsü oldu!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2021 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası üçüncülük maçında Hollanda’yı 3-0 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu. 2011 ve 2017 ardından 3. kez bronz madalyanın sahibi olan Filenin Sultanları’nda Ebrar ve Hande 13 sayıyla oynarken; onlara Zehra 9, Eda 8, Tuğba 5, Cansu ve Meliha 3, ve Meryem 2 sayıyla eşlik etti.

KOCAELİSPOR SULTANLARIMIZ İÇİN KUTLAMA PAYLAŞIMI YAPTI

Kocaelispor resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. Filenin Sultanları Avrupa Üçüncüsü! Bizlere yaşattığınız mutluluk için sizinle gurur duyuyoruz.

OYNADIMIZ MÜSABAKANIN DETAYLARI İSE ŞU ŞEKİLDE

SALON: Stark Arena

HAKEMLER: Mirko Jankovic (Sırbistan), David Fernandez Fuentes (İspanya)

TÜRKİYE: Cansu, Hande, Zehra, Ebrar, Tuğba, Eda, Simge (L) (Buse, Meliha, Meryem)

HOLLANDA: Buijs, Timmerman, Plak, Daalderop, Lohuis, Bongaerts, Schoot (L) (Grothues, Dijkema, Baijens, Jasper, Dambrink)

SETLER: 25-20, 25-19, 25-23

SÜRE: 84 dakika (26,27,31)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.