Büyükgöz, Gebzeli öğrencilerin heyecanına ortak oldu!

Gebze 06.09.2021 - 15:16, Güncelleme: 06.09.2021 - 15:18
 

Büyükgöz, Gebzeli öğrencilerin heyecanına ortak oldu!

Büyükgöz, Gebzeli öğrencilerin heyecanına ortak oldu!

Başkan Büyükgöz okul heyecanı yaşayan öğrencileri yalnız bırakmadı. Gebzeli öğrencilerin okul ve ders heyecanına ortak olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Şehit Öğretmen Necmettin Kuyucu Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Başkan Büyükgöz okul heyecanı yaşayan öğrencileri yalnız bırakmadı. Pandemiyle mücadele nedeniyle uzun bir ara verilen okullardaki eğitim-öğretime tüm Türkiye’de olduğu gibi Gebze’de de  bugün itibariyle başlandı. Gebzeli öğrencilerin okul ve ders heyecanına ortak olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Şehit Öğretmen Necmettin Kuyucu Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Öğrencilerle birlikte, okulun ilk gününde bayrak törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve okul idarecileri eşlik etti. Öğrencilere yeni eğitim- öğretim döneminde başarılar ve derslerinde zihin açıklığı dileyen Başkan Büyükgöz, eğitim camiasına da başarı dolu bir yıl olması temennilerini iletti. Öğrencilerle dersler hakkında da sohbet eden Başkan Büyükgöz, başarılar diledi.
Büyükgöz, Gebzeli öğrencilerin heyecanına ortak oldu!

Başkan Büyükgöz okul heyecanı yaşayan öğrencileri yalnız bırakmadı. Gebzeli öğrencilerin okul ve ders heyecanına ortak olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Şehit Öğretmen Necmettin Kuyucu Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Başkan Büyükgöz okul heyecanı yaşayan öğrencileri yalnız bırakmadı. Pandemiyle mücadele nedeniyle uzun bir ara verilen okullardaki eğitim-öğretime tüm Türkiye’de olduğu gibi Gebze’de de  bugün itibariyle başlandı. Gebzeli öğrencilerin okul ve ders heyecanına ortak olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Şehit Öğretmen Necmettin Kuyucu Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Öğrencilerle birlikte, okulun ilk gününde bayrak törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve okul idarecileri eşlik etti. Öğrencilere yeni eğitim- öğretim döneminde başarılar ve derslerinde zihin açıklığı dileyen Başkan Büyükgöz, eğitim camiasına da başarı dolu bir yıl olması temennilerini iletti. Öğrencilerle dersler hakkında da sohbet eden Başkan Büyükgöz, başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.