Tuhana Kılıç’ın ailesi Müge Anlı’dan yardım istedi

Darıca 06.09.2021 - 15:31, Güncelleme: 06.09.2021 - 15:31
 

Tuhana Kılıç’ın ailesi Müge Anlı’dan yardım istedi

Tuhana Kılıç’ın ailesi Müge Anlı’dan yardım istedi

1 Eylül’den bu yana kayıp olan 11. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Tuhana Kılıç’ın ailesi ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. Kılıç ailesi kızlarının bulunması için Müge Anlı’dan yardım istedi. Darıca’da yaşayan Kenan ve Emine Kılıç çiftinin iki çocuğunun büyüğü 16 yaşındaki Tuhana Kılıç, 1 Eylül’den itibaren kayıp olarak aranıyor. Evdeki 10 bin TL para ve 25 bin TL değerindeki altını da yanına alıp kayıplara karışan Tuhana Kılıç, her yerde aranıyor. Gözü yaşlı aile kızlarının bulunması için herkesten yardım isterken, bugün de ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. KIZLARININ GERİ DÖNMESİNİ İSTİYORLAR Kenan ve Emine Kılıç çifti kızlarının daha önce 26 yaşında Mert isimli bir gençle konuştuğunu ancak kendilerinin karşı çıktığını söyledi. Evdeki para ve altını da alıp giden Tuhana’nın Kadıköy’de kokoreç dükkanı işleten bir kişiden de bahsettiğini belirten aile kızlarının geri dönmesini istedi. Programın sunucusu Müge Anlı, 16 yaşındaki Tuana’nın saçını açmış olabileceğini de belirtirken görenlerden mutlaka haber vermesini istedi. 11. Sınıf öğrencisi Tuhana Kılıç’ın bulunması için soruşturma ise sürüyor.  
Tuhana Kılıç’ın ailesi Müge Anlı’dan yardım istedi

1 Eylül’den bu yana kayıp olan 11. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Tuhana Kılıç’ın ailesi ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. Kılıç ailesi kızlarının bulunması için Müge Anlı’dan yardım istedi.

Darıca’da yaşayan Kenan ve Emine Kılıç çiftinin iki çocuğunun büyüğü 16 yaşındaki Tuhana Kılıç, 1 Eylül’den itibaren kayıp olarak aranıyor. Evdeki 10 bin TL para ve 25 bin TL değerindeki altını da yanına alıp kayıplara karışan Tuhana Kılıç, her yerde aranıyor. Gözü yaşlı aile kızlarının bulunması için herkesten yardım isterken, bugün de ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı.

KIZLARININ GERİ DÖNMESİNİ İSTİYORLAR

Kenan ve Emine Kılıç çifti kızlarının daha önce 26 yaşında Mert isimli bir gençle konuştuğunu ancak kendilerinin karşı çıktığını söyledi. Evdeki para ve altını da alıp giden Tuhana’nın Kadıköy’de kokoreç dükkanı işleten bir kişiden de bahsettiğini belirten aile kızlarının geri dönmesini istedi. Programın sunucusu Müge Anlı, 16 yaşındaki Tuana’nın saçını açmış olabileceğini de belirtirken görenlerden mutlaka haber vermesini istedi. 11. Sınıf öğrencisi Tuhana Kılıç’ın bulunması için soruşturma ise sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.