“Hiç aşı olmayanlar tehlikeyi arttırıyor!”

Sağlık 07.09.2021 - 10:09, Güncelleme: 07.09.2021 - 10:09
 

“Hiç aşı olmayanlar tehlikeyi arttırıyor!”

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, vaka sayılarındaki tehlikeye dikkat çekerek, hiç aşı olmayanlar tehlikeyi daha da arttırdığını vurguladı.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, yükselen vakalar sebebiyle bir açıklama yaparak vatandaşları aşı olmaları konusunda uyardı. Sağlık Bakanlığı tarafından günlük olarak açıklanan ‘Kovid- 19 Tablosu' verilerinde durum kritik seviyeye ulaştı. Açıklanan verilerde hastaların ve yoğun bakımda yatanların çoğunluğunun hiç aşı olmayanlar ve 2 doz aşısını tamamlamayanlar olduğu dikkat çekerken Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, yükselen vakalar ve yoğun bakım hastalarıyla ilgili bir açıklama yaparak vatandaşlara aşı olmaları konusunda çağrıda bulundu. “VAKİT GEÇİRMEDEN AŞIMIZI MUTLAKA OLALIM” Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, hiç aşı olmayanların tehlikeyi arttırdığını söyleyerek “Maalesef Covid-19 nedeniyle ölümler yüksek. En güçlü silahımız aşı. Çünkü hasta olanların, hastaneye yoğun bakımlara yatanların maalesef hayatını kaybedenlerin çoğu aşı olmamış veya aşıları tamamlanmamış vatandaşlarımız. O zaman vakit geçirmeden aşımızı mutlaka olalım. 2. doz veya 3. doz aşımız geldiyse mutlaka yaptıralım. Unutmayalım tedbirlerle aşı olmak korunmak için çok iyi bir yol, aşı dozlarını tamamlamaksa en iyi yoldur” ifadelerini kullandı.  
Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, vaka sayılarındaki tehlikeye dikkat çekerek, hiç aşı olmayanlar tehlikeyi daha da arttırdığını vurguladı.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, yükselen vakalar sebebiyle bir açıklama yaparak vatandaşları aşı olmaları konusunda uyardı. Sağlık Bakanlığı tarafından günlük olarak açıklanan ‘Kovid- 19 Tablosu' verilerinde durum kritik seviyeye ulaştı. Açıklanan verilerde hastaların ve yoğun bakımda yatanların çoğunluğunun hiç aşı olmayanlar ve 2 doz aşısını tamamlamayanlar olduğu dikkat çekerken Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, yükselen vakalar ve yoğun bakım hastalarıyla ilgili bir açıklama yaparak vatandaşlara aşı olmaları konusunda çağrıda bulundu.

“VAKİT GEÇİRMEDEN AŞIMIZI MUTLAKA OLALIM”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, hiç aşı olmayanların tehlikeyi arttırdığını söyleyerek “Maalesef Covid-19 nedeniyle ölümler yüksek. En güçlü silahımız aşı. Çünkü hasta olanların, hastaneye yoğun bakımlara yatanların maalesef hayatını kaybedenlerin çoğu aşı olmamış veya aşıları tamamlanmamış vatandaşlarımız. O zaman vakit geçirmeden aşımızı mutlaka olalım. 2. doz veya 3. doz aşımız geldiyse mutlaka yaptıralım. Unutmayalım tedbirlerle aşı olmak korunmak için çok iyi bir yol, aşı dozlarını tamamlamaksa en iyi yoldur” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.