Haydar Akar’dan Recep Avcı’ya ziyaret

Spor 07.09.2021 - 12:30, Güncelleme: 07.09.2021 - 12:32
 

Haydar Akar’dan Recep Avcı’ya ziyaret

Haydar Akar’dan Recep Avcı’ya ziyaret

TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Gebzespor Başkanı Recep Avcı’yı ziyaret etti. Ziyarette, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan da yer aldı. Gebzespor’un Gebze için önemli bir marka değeri taşıdığını ifade eden Akar, güçlü bir kent bilincinin Gebzespor’u başarıya taşımada büyük önem arz ettiğini söyledi. Akar, Gebzespor’un değerli bir kulüp başkanına sahip olduğuna dikkat çekerek, Gebzeliler’in Kulüp Başkanı Recep Avcı’ya destek vermesi gerektiğini kaydederek, “Recep kardeşimizin doğru ve başarılı işler yaptığını duyuyoruz. Bugün de kendisini ziyaret ederek Gebzespor’un projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldık. Gebzesporun doğru yolda olduğunu görüyoruz. Biz elimizden geleni yapmaya hazırız. Gebzespor’un daima yanındayız. Mor beyaz renklere gönül veren tüm taraftarlara yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Bize sıcak bir karşılama yaparak konuk eden Gebzespor Başkanı Recep Avcı’ya teşekkür ediyorum” dedi. AVCI’DAN AKAR’A TEŞEKKÜR Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Gebzespor Başkanı Recep Avcı, “TBMM Başkanvekilimiz Sayın Haydar Akar’ın nazik ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. Gebzespor’a olan yaklaşımı ve bakış açısından dolayı kendisine camiamız adına teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık. Sağ olsun, var olsun”dedi.
Haydar Akar’dan Recep Avcı’ya ziyaret

TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Gebzespor Başkanı Recep Avcı’yı ziyaret etti. Ziyarette, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan da yer aldı. Gebzespor’un Gebze için önemli bir marka değeri taşıdığını ifade eden Akar, güçlü bir kent bilincinin Gebzespor’u başarıya taşımada büyük önem arz ettiğini söyledi. Akar, Gebzespor’un değerli bir kulüp başkanına sahip olduğuna dikkat çekerek, Gebzeliler’in Kulüp Başkanı Recep Avcı’ya destek vermesi gerektiğini kaydederek, “Recep kardeşimizin doğru ve başarılı işler yaptığını duyuyoruz. Bugün de kendisini ziyaret ederek Gebzespor’un projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldık. Gebzesporun doğru yolda olduğunu görüyoruz. Biz elimizden geleni yapmaya hazırız. Gebzespor’un daima yanındayız. Mor beyaz renklere gönül veren tüm taraftarlara yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Bize sıcak bir karşılama yaparak konuk eden Gebzespor Başkanı Recep Avcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

AVCI’DAN AKAR’A TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Gebzespor Başkanı Recep Avcı, “TBMM Başkanvekilimiz Sayın Haydar Akar’ın nazik ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. Gebzespor’a olan yaklaşımı ve bakış açısından dolayı kendisine camiamız adına teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık. Sağ olsun, var olsun”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.