Saadet Gebze, ilçedeki sorunları konuştu!

Gebze 07.09.2021 - 16:27, Güncelleme: 07.09.2021 - 16:27
 

Saadet Gebze, ilçedeki sorunları konuştu!

Saadet Gebze, ilçedeki sorunları konuştu!

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan toplantılarını sürdürmeye devam ediyor. Parti binasında gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlık ederken, ilçe yönetimi tam kadro katıldı. Toplantıda partililerle üye, seçim ve parti çalışmalarını istişare eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, birim başkanlarından Gebze’deki sorunları kurumlara iletmeleri konusunda uyardı. “SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ” Toplantının ardından bir açıklama yaparak Gebze’deki eksikliklere değinen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, ““Mahallerimizde SEDAŞ, İSU vb. kurumların çalışmalarından dolayı yol ve kaldırımlarda bozulmalar meydana geliyor. Maalesef bu bozulmalar onarılmadığı gibi günlerce kendi haline de bırakılıyor. Bundan dolayı Gebzelilerden yoğun bir şekilde bu çirkin görüntülerden şikayetçi olduklarının ihbarını alıyoruz” diyerek durumun düzeltilene kadar takipçisi olacaklarını da vurguladı.
Saadet Gebze, ilçedeki sorunları konuştu!

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan toplantılarını sürdürmeye devam ediyor. Parti binasında gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlık ederken, ilçe yönetimi tam kadro katıldı. Toplantıda partililerle üye, seçim ve parti çalışmalarını istişare eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, birim başkanlarından Gebze’deki sorunları kurumlara iletmeleri konusunda uyardı.

“SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Toplantının ardından bir açıklama yaparak Gebze’deki eksikliklere değinen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, ““Mahallerimizde SEDAŞ, İSU vb. kurumların çalışmalarından dolayı yol ve kaldırımlarda bozulmalar meydana geliyor. Maalesef bu bozulmalar onarılmadığı gibi günlerce kendi haline de bırakılıyor. Bundan dolayı Gebzelilerden yoğun bir şekilde bu çirkin görüntülerden şikayetçi olduklarının ihbarını alıyoruz” diyerek durumun düzeltilene kadar takipçisi olacaklarını da vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.