19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tahir Büyükakın, en başarılı üçüncü belediye başkanı oldu

Kocaeli 08.09.2021 - 15:30, Güncelleme: 08.09.2021 - 15:30
 

Tahir Büyükakın, en başarılı üçüncü belediye başkanı oldu

Tahir Büyükakın, en başarılı üçüncü belediye başkanı oldu

Sonar Araştırma’nın yaptığı çalışmaya göre, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, en başarılı üçüncü belediye başkanı oldu. Sonar Araştırma, Türkiye'nin büyükşehir belediye başkanları ile büyükşehir olmayan illerin belediye başkanlarının, seçmenleri nezdindeki başarı oranlarını saptamak amacıyla bir çalışma yaptı. Ağustos - Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşen çalışma kapsamında 19.000 kişinin görüşleri alındı. İLK SRADA ERZURUM VAR Çalışmanın sonuçlarına göre ilk sırada yüzde 60.6 oy oranı ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ikinci sırada ise yüzde 55.7 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükkakın ise yüzde 54.2 ile listenin üçüncü sırasında yer aldı. Dördüncü sırada %53.6 ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bulunuyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise listenin beşinci sırasında yer bulabildi. Listenin devamı şu şekilde: 6 - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 7 - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 8 - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş 9 - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 10- Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün
Tahir Büyükakın, en başarılı üçüncü belediye başkanı oldu

Sonar Araştırma’nın yaptığı çalışmaya göre, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, en başarılı üçüncü belediye başkanı oldu.

Sonar Araştırma, Türkiye'nin büyükşehir belediye başkanları ile büyükşehir olmayan illerin belediye başkanlarının, seçmenleri nezdindeki başarı oranlarını saptamak amacıyla bir çalışma yaptı. Ağustos - Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşen çalışma kapsamında 19.000 kişinin görüşleri alındı.

İLK SRADA ERZURUM VAR

Çalışmanın sonuçlarına göre ilk sırada yüzde 60.6 oy oranı ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ikinci sırada ise yüzde 55.7 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükkakın ise yüzde 54.2 ile listenin üçüncü sırasında yer aldı. Dördüncü sırada %53.6 ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bulunuyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise listenin beşinci sırasında yer bulabildi.

Listenin devamı şu şekilde:

6 - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin

7 - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen

8 - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş

9 - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer

10- Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.