Kaymakam Kubilay’a ilk STK ziyareti Ağrılılardan!

Dilovası 08.09.2021 - 15:51, Güncelleme: 08.09.2021 - 15:51
 

Kaymakam Kubilay’a ilk STK ziyareti Ağrılılardan!

Kaymakam Kubilay’a ilk STK ziyareti Ağrılılardan!

Dilovası Ağrılılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı M.Şerif Bozkurt ve Yönetimi, Dilovası’na Yeni Atanan Kaymakam Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Ağrılılar Dernek Başkanı M. Şerif Bozkurt ve yönetimi ile bir süre sohbet eden Kaymakam Metin Kubilay’a dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaymakam Kubilay, “Kontrollü sosyal hayat döneminde, Covid-19 ile mücadele ederken; maske, kişisel hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmelerini özellikle üyelerin aşı olunması yönünden teşvik edilmesi ve hemşeri derneklerinin hassasiyet göstermelerini gerekliliği önemlidir” dedi “HAYIRLI OLSUN” Kaymakam Kubilay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Bozkurt’a ve yönetimine teşekkür etti. Ağrılılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı M.Şerif Bozkurt Dilovası İlçe Kaymakamı Kübilay’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, ilçemize yapacağı katkılardan dolayı şimdiden teşekkürlerini ifade etti.
Kaymakam Kubilay’a ilk STK ziyareti Ağrılılardan!

Dilovası Ağrılılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı M.Şerif Bozkurt ve Yönetimi, Dilovası’na Yeni Atanan Kaymakam Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Ağrılılar Dernek Başkanı M. Şerif Bozkurt ve yönetimi ile bir süre sohbet eden Kaymakam Metin Kubilay’a dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaymakam Kubilay, “Kontrollü sosyal hayat döneminde, Covid-19 ile mücadele ederken; maske, kişisel hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmelerini özellikle üyelerin aşı olunması yönünden teşvik edilmesi ve hemşeri derneklerinin hassasiyet göstermelerini gerekliliği önemlidir” dedi

“HAYIRLI OLSUN”

Kaymakam Kubilay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Bozkurt’a ve yönetimine teşekkür etti. Ağrılılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı M.Şerif Bozkurt Dilovası İlçe Kaymakamı Kübilay’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, ilçemize yapacağı katkılardan dolayı şimdiden teşekkürlerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.