Güven Güneri yuvaya döndü!

Spor 08.09.2021 - 16:57, Güncelleme: 08.09.2021 - 16:57
 

Güven Güneri yuvaya döndü!

GOLCÜ OYUNCU YENİDEN MOR BEYAZLI FORMAYI GİYECEK

Gebzespor bombayı patlattı. Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Menekşe, 2015-16 sezonunda da formasını giyen eski golcüsü Güven Güneri’yi yeniden renklerine bağladı. Gebzespor’dan ayrıldıktan sonra 6 farklı takımda forma giyen 34 yaşındaki forvet, bu süreçte iki farklı dönem görev yaptığı Serik Belediyespor’da BAL ve 3.Lig şampiyonlukları yaşadı. Geçen sezon Belediye Kütahyaspor’da forma giyen Güneri, 32 maçta 9 kez rakip fileleri sarsmıştı ve takımı ile son hafta şampiyonluğu kaybetmişti. GEBZESPOR’DA 19 MAÇTA 11 GOL ATTI Gebzespor’da görev yaptığı dönemde 19 kez yeşil çime ayak basan golcü oyuncu 11 kez rakip ağları görürken, attığı gollerin ardından yaptığı takla şovlarla mor beyazlı taraftarları mest etmişti. 2.Lig tecrübesi de bulunan Güven Güneri, kariyerinde 293 maça çıkarken, 113 kez gol atma başarısı göstermişti.
GOLCÜ OYUNCU YENİDEN MOR BEYAZLI FORMAYI GİYECEK

Gebzespor bombayı patlattı. Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Menekşe, 2015-16 sezonunda da formasını giyen eski golcüsü Güven Güneri’yi yeniden renklerine bağladı. Gebzespor’dan ayrıldıktan sonra 6 farklı takımda forma giyen 34 yaşındaki forvet, bu süreçte iki farklı dönem görev yaptığı Serik Belediyespor’da BAL ve 3.Lig şampiyonlukları yaşadı. Geçen sezon Belediye Kütahyaspor’da forma giyen Güneri, 32 maçta 9 kez rakip fileleri sarsmıştı ve takımı ile son hafta şampiyonluğu kaybetmişti.

GEBZESPOR’DA 19 MAÇTA 11 GOL ATTI

Gebzespor’da görev yaptığı dönemde 19 kez yeşil çime ayak basan golcü oyuncu 11 kez rakip ağları görürken, attığı gollerin ardından yaptığı takla şovlarla mor beyazlı taraftarları mest etmişti. 2.Lig tecrübesi de bulunan Güven Güneri, kariyerinde 293 maça çıkarken, 113 kez gol atma başarısı göstermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.