19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaelili Yılmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü!

Siyaset 08.09.2021 - 17:32, Güncelleme: 08.09.2021 - 17:32
 

Kocaelili Yılmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü!

Kocaelili Yılmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü!

Rize’de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a AK Parti Kocaeli İl eski Kadın Kolları başkanı ve mevcut Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı olan Serpil Önder Yılmaz’da katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Rize ziyaretlerine Kocaeli’nden AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı ve MKYK yedek üyesi Serpil Önder Yılmaz’da eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’deki ziyaretlerine yönelik bir açıklama yapan Serpil Önder Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Samimiyet, yürekten sevgi, vatan aşkı, hizmet sevdası… Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyaretlerinde bunlar vardı. Bizlere yol arkadaşlığı nasip eden Rabbime şükürler olsun. Ayrıca bizleri sevgi ve muhabbetle karşılayan Rizeli hemşerilerimize de teşekkür ediyoruz. Yapılan yatırımlar Rize’mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Kocaelili Yılmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü!

Rize’de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a AK Parti Kocaeli İl eski Kadın Kolları başkanı ve mevcut Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı olan Serpil Önder Yılmaz’da katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Rize ziyaretlerine Kocaeli’nden AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı ve MKYK yedek üyesi Serpil Önder Yılmaz’da eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’deki ziyaretlerine yönelik bir açıklama yapan Serpil Önder Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Samimiyet, yürekten sevgi, vatan aşkı, hizmet sevdası… Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyaretlerinde bunlar vardı. Bizlere yol arkadaşlığı nasip eden Rabbime şükürler olsun. Ayrıca bizleri sevgi ve muhabbetle karşılayan Rizeli hemşerilerimize de teşekkür ediyoruz. Yapılan yatırımlar Rize’mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.