Saadet Çayırova’da yeni başkan Aydemir

Siyaset 09.09.2021 - 12:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 12:04
 

Saadet Çayırova’da yeni başkan Aydemir

Saadet Çayırova’da yeni başkan Aydemir

Geçtiğimiz Temmuz ayında Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu ‘işlerimin yoğunluğu ve alınan kongre kararıyla sürecin daha şeffaf geçmesi için İlçe Başkanlığı görevimi Teşkilat Başkanımız Fatih Karabulut’a devrediyorum’ şeklinde açıklama yaparak görevi bırakmıştı. Yapılan istişareler sonucunda Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı görevine Sinan Aydemir’in atandığı dün akşam saatlerinde Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu tarafından tüm üyelere duyuruldu. YENİ YÖNETİM OLUŞACAK Konuyla ilgili Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ‘Tüm teşkilat kademelerimiz ve üyelerimizle yapılan istişareler sonucunda Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı görevine Sinan Aydemir atanmıştır’ denildi. Yapılan yazılı açıklama şu şekilde; “2020 Yılı Eylül ayında Saadet Partisi Çayırova 4. Olağan kongresini yapmak için karar almıştık fakat pandemi dolayısıyla uzun bir süre ertelemiştik. Geçtiğimiz Haziran ayında kongremizi yeniden planlayarak bir çalışma içerisine girmiştik. Bu süreçte İlçe Başkanımız Yusuf Aksu, işlerinin yoğunluğu ve sürecin daha şeffaf ilerlemesi için İlçe Başkanlığı görevinden ayrılmıştı. İlçe Başkanlığına vekâleten Teşkilat Başkanımız Fatih Karabulut’un atanmasıyla birlikte partimizin temayülleri çerçevesinde tüm teşkilat kademeleri ve üyelerimizle bir istişare süreci başlatıldı. 8 Eylül Çarşamba akşamı itibariyle de yapılan istişareler ve İl Başkanlığımızın değerlendirmeleri sonucunda Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı görevine, İlçe yönetim kurulu üyemiz Sinan Aydemir kardeşimiz atanmıştır. İlçemiz ve ilimiz için faydalı ve hayırlı olmasını temenni ederiz. Yapacağımız 4. Olağan Kongremizle birlikte yeni yönetim oluşturulacak ve çalışmalarımıza en güçlü şekilde devam edeceğiz. İstişare sürecine katılan İlçe Yönetimimize, hanım kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle teşkilat yönetimlerimize, üyelerimize, istişare kurulu üyelerimize ve katkı sunan tüm herkese teşekkür ediyoruz’’ şeklinde açıklama yapıldı. SİNAN AYDEMİR KİMDİR? 1981 Erzurum doğumlu olup aslen Ardahanlıdır. İlköğretimi Erzurum’da, orta ve lise öğrenimini Gebze ilçesinde tamamlamıştır. 2006 Yılında Kocaeli Üniversitesi çevre mühendisliği bölümünden mezun oldu. Gebze ilçesinde Milli Gençlik Vakfı (MGV) Anadolu Gençlik Derneği (AGD) yönetimlerinde görevlerde bulundu. Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nde gençlik kollarında görev yaptı. 2010 Yılında Çayırova’da ikamet etmeye başladıktan sonra Saadet Partisi Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, AGD Çayırova şube Başkanlığı görevlerinde bulundu. Son olarak Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatında eğitim birim Başkanlığı görevinde bulundu. Çeşitli kurumlarda atık su üzerine mühendislik görevlerinde bulunan Aydemir, hali hazırda yine bu alanda ve iş güvenliği alanında danışmanlık hizmetleri vermektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.
Saadet Çayırova’da yeni başkan Aydemir

Geçtiğimiz Temmuz ayında Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu ‘işlerimin yoğunluğu ve alınan kongre kararıyla sürecin daha şeffaf geçmesi için İlçe Başkanlığı görevimi Teşkilat Başkanımız Fatih Karabulut’a devrediyorum’ şeklinde açıklama yaparak görevi bırakmıştı. Yapılan istişareler sonucunda Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı görevine Sinan Aydemir’in atandığı dün akşam saatlerinde Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu tarafından tüm üyelere duyuruldu.

YENİ YÖNETİM OLUŞACAK

Konuyla ilgili Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ‘Tüm teşkilat kademelerimiz ve üyelerimizle yapılan istişareler sonucunda Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı görevine Sinan Aydemir atanmıştır’ denildi. Yapılan yazılı açıklama şu şekilde; “2020 Yılı Eylül ayında Saadet Partisi Çayırova 4. Olağan kongresini yapmak için karar almıştık fakat pandemi dolayısıyla uzun bir süre ertelemiştik. Geçtiğimiz Haziran ayında kongremizi yeniden planlayarak bir çalışma içerisine girmiştik. Bu süreçte İlçe Başkanımız Yusuf Aksu, işlerinin yoğunluğu ve sürecin daha şeffaf ilerlemesi için İlçe Başkanlığı görevinden ayrılmıştı. İlçe Başkanlığına vekâleten Teşkilat Başkanımız Fatih Karabulut’un atanmasıyla birlikte partimizin temayülleri çerçevesinde tüm teşkilat kademeleri ve üyelerimizle bir istişare süreci başlatıldı. 8 Eylül Çarşamba akşamı itibariyle de yapılan istişareler ve İl Başkanlığımızın değerlendirmeleri sonucunda Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı görevine, İlçe yönetim kurulu üyemiz Sinan Aydemir kardeşimiz atanmıştır. İlçemiz ve ilimiz için faydalı ve hayırlı olmasını temenni ederiz. Yapacağımız 4. Olağan Kongremizle birlikte yeni yönetim oluşturulacak ve çalışmalarımıza en güçlü şekilde devam edeceğiz. İstişare sürecine katılan İlçe Yönetimimize, hanım kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle teşkilat yönetimlerimize, üyelerimize, istişare kurulu üyelerimize ve katkı sunan tüm herkese teşekkür ediyoruz’’ şeklinde açıklama yapıldı.

SİNAN AYDEMİR KİMDİR?

1981 Erzurum doğumlu olup aslen Ardahanlıdır. İlköğretimi Erzurum’da, orta ve lise öğrenimini Gebze ilçesinde tamamlamıştır. 2006 Yılında Kocaeli Üniversitesi çevre mühendisliği bölümünden mezun oldu. Gebze ilçesinde Milli Gençlik Vakfı (MGV) Anadolu Gençlik Derneği (AGD) yönetimlerinde görevlerde bulundu. Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nde gençlik kollarında görev yaptı. 2010 Yılında Çayırova’da ikamet etmeye başladıktan sonra Saadet Partisi Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, AGD Çayırova şube Başkanlığı görevlerinde bulundu. Son olarak Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatında eğitim birim Başkanlığı görevinde bulundu. Çeşitli kurumlarda atık su üzerine mühendislik görevlerinde bulunan Aydemir, hali hazırda yine bu alanda ve iş güvenliği alanında danışmanlık hizmetleri vermektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.