Kadın Cinayetleri listesindeyiz!

Kocaeli 09.09.2021 - 13:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 13:47
 

Kadın Cinayetleri listesindeyiz!

Kadın Cinayetleri listesindeyiz!

Türkiye’de işlenen kadın cinayetlerinin haritası çıkarıldı. Türkiye'de kadın cinayetlerinin yaşandığı iller arasında Kocaeli’de var. Türkiye'de işlenen kadın cinayetlerinin haritası çıkarıldı. Kadın ve çocuk cinayeti ile çocuk istismarı ile ilgili yerel, ulusal gazeteler ve ajanslarda yayınlanan haberlere göre; Erkekler Ağustos ayında en az 34 kadını öldürdü, 11 kadına tecavüz etti. Kadın cinayetlerinin işlendiği iller arasında Kocaeli de var. Erkeklerin kadınları öldürdüğü iller şöyle; Adana (1), Afyon (3), Ankara (2), Antalya (3), Bursa (4), Denizli (1), Elazığ (1), İstanbul (5), Karaman (1), Kırşehir (1), Kocaeli (1), Konya (2), Mardin (1), Muğla (2), Ordu (2), Samsun (1), Tekirdağ (1), Tokat (1), Urfa(1). ERKEK ŞİDDETİ İzmir, Balıkesir, Çankırı, Kocaeli, Bursa ve Kırşehir’de altı çocuğun ölümü basına şüpheli olarak yansıdı. Mardin’de erkekler bir kadını “öldürmekle” veya “şiddet uygulamakla” tehdit etti.  Ankara’da Eda Nur Kaplan’ı intihara sürükledi. Balıkesir ve Eskişehir’de iki kadın meşru müdafaa hakkını kullandı. CİNAYET Erkekler, Ağustos 2021'de en az 34 kadını ve yanlarındaki dört erkeği öldürdü; geçen yıl bu sayı 31 idi. Bir kadını öldüren kişi polisti. Erkeklerin öldürdüğü kadınlardan biri Afganistanlı biri de Ezidiydi. Bir kadını öldüren erkek "çocuk yaştaydı" ÇOCUK CİNAYETİ Ağustos’ta erkekler en az altı çocuğu öldürdü. Geçen yıl aynı ayda da bu sayı dörttü. İstanbul, Kocaeli, Edirne ve Van’da erkekler en az dört çocuğu darp etti. Bir çocuğu arkadaşı, dört çocuğu babası, bir çocuğu da akrabası öldürdü. CİNSEL SALDIRI Erkekler, Ağustos’ta en 11 kadına tecavüz etti. Geçen yıl aynı ay erkeklerin tecavüz ettiği kadın sayısı 13’tü. Erkeklerin tecavüz ettiği kadınlardan ikisi zihinsel engelleydi. Bir kadına dedesi, bir kadına arkadaşı, bir kadına akrabası, bir kadına yolculuk ettiği araçtaki muavin erkek, üç kadına da sevgilisi/kocası tecavüz etti. Dört kadına cinsel saldırıda bulunan erkeğin yakınlık derecesi basına yansımadı.  Erkekler, dört kadına ev içinde, yedi kadına ormanlık alan, işyeri, otobüs gibi ev dışı alanlarda tecavüz etti. ÇOCUK İSTİSMARI Erkekler, Ağustos 2021'de en az 13 kız ve oğlan çocuğunu istismar etti. Geçen yıl aynı ay bu sayı 20 idi. Bir istismar çocuğun hamile kalması ile açığa çıktı. Erkekler, en az üç çocuğu sistematik olarak istismar etmişti. Çocuklardan biri korunmaya alındı. Beş çocuğu babası, bir çocuğu öğretmen ve ailesinden erkekler istismar etti. Yedi çocuğu istismar eden yedi erkeğin yakınlık derecesi basına yansımadı. Erkekler, iki çocuğu park, araba gibi ev dışı alanlarda istismar etti. Erkeklerin 11 çocuğu nerede istismar ettiği bilgisi basına yansımadı. KOCAELİ DE VAR Erkeklerin çocukları istismar ettiği iller; Aydın, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, Kocaeli, Malatya, Tekirdağ, Tokat, Trabzon.
Kadın Cinayetleri listesindeyiz!

Türkiye’de işlenen kadın cinayetlerinin haritası çıkarıldı. Türkiye'de kadın cinayetlerinin yaşandığı iller arasında Kocaeli’de var.

Türkiye'de işlenen kadın cinayetlerinin haritası çıkarıldı. Kadın ve çocuk cinayeti ile çocuk istismarı ile ilgili yerel, ulusal gazeteler ve ajanslarda yayınlanan haberlere göre; Erkekler Ağustos ayında en az 34 kadını öldürdü, 11 kadına tecavüz etti. Kadın cinayetlerinin işlendiği iller arasında Kocaeli de var. Erkeklerin kadınları öldürdüğü iller şöyle; Adana (1), Afyon (3), Ankara (2), Antalya (3), Bursa (4), Denizli (1), Elazığ (1), İstanbul (5), Karaman (1), Kırşehir (1), Kocaeli (1), Konya (2), Mardin (1), Muğla (2), Ordu (2), Samsun (1), Tekirdağ (1), Tokat (1), Urfa(1).

ERKEK ŞİDDETİ

İzmir, Balıkesir, Çankırı, Kocaeli, Bursa ve Kırşehir’de altı çocuğun ölümü basına şüpheli olarak yansıdı. Mardin’de erkekler bir kadını “öldürmekle” veya “şiddet uygulamakla” tehdit etti.  Ankara’da Eda Nur Kaplan’ı intihara sürükledi. Balıkesir ve Eskişehir’de iki kadın meşru müdafaa hakkını kullandı.

CİNAYET

Erkekler, Ağustos 2021'de en az 34 kadını ve yanlarındaki dört erkeği öldürdü; geçen yıl bu sayı 31 idi. Bir kadını öldüren kişi polisti. Erkeklerin öldürdüğü kadınlardan biri Afganistanlı biri de Ezidiydi. Bir kadını öldüren erkek "çocuk yaştaydı"

ÇOCUK CİNAYETİ

Ağustos’ta erkekler en az altı çocuğu öldürdü. Geçen yıl aynı ayda da bu sayı dörttü. İstanbul, Kocaeli, Edirne ve Van’da erkekler en az dört çocuğu darp etti. Bir çocuğu arkadaşı, dört çocuğu babası, bir çocuğu da akrabası öldürdü.

CİNSEL SALDIRI

Erkekler, Ağustos’ta en 11 kadına tecavüz etti. Geçen yıl aynı ay erkeklerin tecavüz ettiği kadın sayısı 13’tü. Erkeklerin tecavüz ettiği kadınlardan ikisi zihinsel engelleydi. Bir kadına dedesi, bir kadına arkadaşı, bir kadına akrabası, bir kadına yolculuk ettiği araçtaki muavin erkek, üç kadına da sevgilisi/kocası tecavüz etti. Dört kadına cinsel saldırıda bulunan erkeğin yakınlık derecesi basına yansımadı.  Erkekler, dört kadına ev içinde, yedi kadına ormanlık alan, işyeri, otobüs gibi ev dışı alanlarda tecavüz etti.

ÇOCUK İSTİSMARI

Erkekler, Ağustos 2021'de en az 13 kız ve oğlan çocuğunu istismar etti. Geçen yıl aynı ay bu sayı 20 idi. Bir istismar çocuğun hamile kalması ile açığa çıktı. Erkekler, en az üç çocuğu sistematik olarak istismar etmişti. Çocuklardan biri korunmaya alındı. Beş çocuğu babası, bir çocuğu öğretmen ve ailesinden erkekler istismar etti. Yedi çocuğu istismar eden yedi erkeğin yakınlık derecesi basına yansımadı. Erkekler, iki çocuğu park, araba gibi ev dışı alanlarda istismar etti. Erkeklerin 11 çocuğu nerede istismar ettiği bilgisi basına yansımadı.

KOCAELİ DE VAR

Erkeklerin çocukları istismar ettiği iller; Aydın, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, Kocaeli, Malatya, Tekirdağ, Tokat, Trabzon.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.