Gebze’de hem üretici, hem de tüketici kazanacak!

Gebze 09.09.2021 - 14:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 15:51
 

Gebze’de hem üretici, hem de tüketici kazanacak!

BAŞKAN ZİNNUR BÜYÜKGÖZ, GEBZELİ ÇİFTÇİLERE SAHİP ÇIKIYOR

Direkt olarak üreticiden tüketiciye organik köy mahsullerinin sunulacağı pazarı ilk gününde ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, pazar tezgâhlarını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi. Köylü mahsulleri pazarının açılışına AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri de katıldı.  “ÇİFTÇİLERİMİZ EMEKLERİNİN HAKKINI ALACAK” Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Gebze’de 3 bin civarında sera var. Gebze’de üretilen ürünlerin Gebze’de satılması kadar doğal ve doğru bir durum yok. Gebzeli çiftçilerimizin emeklerinin hakkını alabilecekleri bir ortam. Hem üreticimiz, hem de tüketicimiz kazanacak. Yerel esnafımız kazanacak. Kent içinde ekonomik döngü büyüyecek. Taze, günlük ve her türlü güvenle yiyilebilecek ürünlerin Gebze’mize hayırlar getirmesini diliyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum ”dedi. “BURAYA HAL’DEN BİR ÜRÜN GİRMEYECEK” Hal’den bir ürünün satılmasının yasak olacağını kaydeden Büyükgöz, “Gebzeli üreticiler hak ettiğini alacak. Kolaylaştırma yönünde gereken ne varsa yapacağız. Sabit satıcılar olmayacak. Tüm üreticilere şans vermek için dönüşümlü satışlar olacak. Gebze’de ne kadar üretici varsa ürünlerini burada satış imkanı bulabilecek. Adaletli ve hakkaniyetli bir satış sistemi olacak. Buraya halden bir ürün girmeyecek. Bunu yapan olursa ceza alacak ve o esnaf bir daha burada satış yapamayacak. Yalnızca Gebze’de yetişen ürünler satılacak. Vatandaşımıza sağlıklı bir hizmet yapılacağına eminim” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN ZİNNUR BÜYÜKGÖZ, GEBZELİ ÇİFTÇİLERE SAHİP ÇIKIYOR

Direkt olarak üreticiden tüketiciye organik köy mahsullerinin sunulacağı pazarı ilk gününde ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, pazar tezgâhlarını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi. Köylü mahsulleri pazarının açılışına AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri de katıldı.

 “ÇİFTÇİLERİMİZ EMEKLERİNİN HAKKINI ALACAK”

Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Gebze’de 3 bin civarında sera var. Gebze’de üretilen ürünlerin Gebze’de satılması kadar doğal ve doğru bir durum yok. Gebzeli çiftçilerimizin emeklerinin hakkını alabilecekleri bir ortam. Hem üreticimiz, hem de tüketicimiz kazanacak. Yerel esnafımız kazanacak. Kent içinde ekonomik döngü büyüyecek. Taze, günlük ve her türlü güvenle yiyilebilecek ürünlerin Gebze’mize hayırlar getirmesini diliyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum ”dedi.

“BURAYA HAL’DEN BİR ÜRÜN GİRMEYECEK”

Hal’den bir ürünün satılmasının yasak olacağını kaydeden Büyükgöz, “Gebzeli üreticiler hak ettiğini alacak. Kolaylaştırma yönünde gereken ne varsa yapacağız. Sabit satıcılar olmayacak. Tüm üreticilere şans vermek için dönüşümlü satışlar olacak. Gebze’de ne kadar üretici varsa ürünlerini burada satış imkanı bulabilecek. Adaletli ve hakkaniyetli bir satış sistemi olacak. Buraya halden bir ürün girmeyecek. Bunu yapan olursa ceza alacak ve o esnaf bir daha burada satış yapamayacak. Yalnızca Gebze’de yetişen ürünler satılacak. Vatandaşımıza sağlıklı bir hizmet yapılacağına eminim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.