Gebzespor altyapısında kabuk değişimi

Spor 09.09.2021 - 15:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 15:51
 

Gebzespor altyapısında kabuk değişimi

Gebzespor altyapısında kabuk değişimi

Akkaya yönetimindeki Gebzespor altyapısında antrenör olarak Yavuz Küçük ve Cenk Yiğit de görev yapacak. Gebzespor’un yarınları için temel attıklarını belirten deneyimli yönetici Çelikkaleli, uzun vadeli planlama yaptıklarını ve altyapının kendileri için olmazsa olmaz önem taşıdığını ifade etti. ALİ AKKAYA KİMDİR? Marmara Üniveristesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Futbol uzmanlık mezunu, Marmara Üniveristesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hareket ve Antrenman Ana Bilim Dalı Yüksek Linsans Öğrencisi, UEFA B antrenörlük belgesine sahip aynı zamanda Atletik Performans antrenörüdür. Antrenörlük kariyerinde, İst.Tekelspor, Kartal Belediyespor, Kartal Cevizli Gençlergücü, Edirne Genç Aslanlar, Gülensuspor, Kartalspor ve Çayırovaspor takımlarında A takım teknik sorumluluğu ve Alt Yapı Koordinatörlüğü görevlerini yürütmüştür.   YAVUZ KÜÇÜK KİMDİR? Alt Yapı Antrenörü  İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü Futbol Uzmanlık mezunudur. Antrenörlük kariyerinde, Edirne Genç Aslanlar, Gülensuspor, Kartalspor ve Çayırovaspor kulüplerinde çeşitli yaş gruplarında görev almıştır.   CENK YİĞİT KİMDİR? Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunudur. Antrenörlük kariyerinde Kartalspor, Çayırovaspor kulüplerinde çeşitli yaş gruplarında görev almıştır.  
Gebzespor altyapısında kabuk değişimi

Akkaya yönetimindeki Gebzespor altyapısında antrenör olarak Yavuz Küçük ve Cenk Yiğit de görev yapacak. Gebzespor’un yarınları için temel attıklarını belirten deneyimli yönetici Çelikkaleli, uzun vadeli planlama yaptıklarını ve altyapının kendileri için olmazsa olmaz önem taşıdığını ifade etti.

ALİ AKKAYA KİMDİR?

Marmara Üniveristesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Futbol uzmanlık mezunu, Marmara Üniveristesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hareket ve Antrenman Ana Bilim Dalı Yüksek Linsans Öğrencisi, UEFA B antrenörlük belgesine sahip aynı zamanda Atletik Performans antrenörüdür. Antrenörlük kariyerinde, İst.Tekelspor, Kartal Belediyespor, Kartal Cevizli Gençlergücü, Edirne Genç Aslanlar, Gülensuspor, Kartalspor ve Çayırovaspor takımlarında A takım teknik sorumluluğu ve Alt Yapı Koordinatörlüğü görevlerini yürütmüştür.  

YAVUZ KÜÇÜK KİMDİR?

Alt Yapı Antrenörü  İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü Futbol Uzmanlık mezunudur. Antrenörlük kariyerinde, Edirne Genç Aslanlar, Gülensuspor, Kartalspor ve Çayırovaspor kulüplerinde çeşitli yaş gruplarında görev almıştır.  

CENK YİĞİT KİMDİR?

Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunudur. Antrenörlük kariyerinde Kartalspor, Çayırovaspor kulüplerinde çeşitli yaş gruplarında görev almıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.