Badella Gebze mağazasına görkemli açılış

Gebze 10.09.2021 - 15:00, Güncelleme: 10.09.2021 - 15:07
 

Badella Gebze mağazasına görkemli açılış

Badella Gebze mağazasına görkemli açılış

Gebzeli İşadamı Ahmet Malkoç’un sahibi olduğu Badella Gebze satış mağazası çok sayıda davetlinin katılımı ile açıldı. Açılışa katılanlar Ahmet Malkoç ve çalışanlarına bol kazanç ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Bünyesinde çok önemli markaları bulunduracak olan Badella Banyo ve yapı konsepti Gebze’de görkemli bir açılış yaptı.  E-5 Güney Yanyol üzerinde yapılan açılışa; Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidan, Kızılay Darıca Şube Başkanı Çetin Solhan ve çok sayıda MÜSİAD üyesi ve davetli katıldı. AHMET MALKOÇ TEŞEKKÜR ETTİ Açılışta konuşan Ahmet Malkoç, katılımdan oldukça mutlu olduğunu ifade ederek tüm davetlilere teşekkür etti. Açılışta ayrıca Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz da birer konuşma yaparak Ahmet Malkoç ve tüm çalışanlarına hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Yapılan duanın ardından protokol üyeleri birlikte açılış kurdelesini kesti ve daha sonra da mağazayı gezdiler. Mağaza içerisinde bulunun ürünlerin çok sayıda davetlinin de yakın ilgisini çektiği görüldü. Çok sayıda MÜSİAD üyesinin de katıldığı açılışta MÜSİAD üyeleri Ahmet Malkoç’u bu özel gününde yalnız bırakmazken, ürünleri de büyük bir titizlikle inceleyerek Gebze’nin hak ettiği bir mağazaya kavuştuğuna dikkat çektiler. AÇILIŞI HEDEF TV MİKROFONLARINA DEĞERLENDİRDİ Ahmet Malkoç ve açılışa katılan davetliler Badella’nın açılışını Hedef TV mikrofonlarına değerlendirdi. Badella Banyo’nun bölgemize hayırlı olmasını diliyor, Ahmet Malkoç ve tüm çalışanlarına bol kazançlar temenni ediyoruz. Açılışla ilgili geniş haberi www.hedeftv.com.tr adresinde bulabilirsiniz.
Badella Gebze mağazasına görkemli açılış

Gebzeli İşadamı Ahmet Malkoç’un sahibi olduğu Badella Gebze satış mağazası çok sayıda davetlinin katılımı ile açıldı. Açılışa katılanlar Ahmet Malkoç ve çalışanlarına bol kazanç ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bünyesinde çok önemli markaları bulunduracak olan Badella Banyo ve yapı konsepti Gebze’de görkemli bir açılış yaptı.  E-5 Güney Yanyol üzerinde yapılan açılışa; Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidan, Kızılay Darıca Şube Başkanı Çetin Solhan ve çok sayıda MÜSİAD üyesi ve davetli katıldı.

AHMET MALKOÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışta konuşan Ahmet Malkoç, katılımdan oldukça mutlu olduğunu ifade ederek tüm davetlilere teşekkür etti. Açılışta ayrıca Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz da birer konuşma yaparak Ahmet Malkoç ve tüm çalışanlarına hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Yapılan duanın ardından protokol üyeleri birlikte açılış kurdelesini kesti ve daha sonra da mağazayı gezdiler. Mağaza içerisinde bulunun ürünlerin çok sayıda davetlinin de yakın ilgisini çektiği görüldü. Çok sayıda MÜSİAD üyesinin de katıldığı açılışta MÜSİAD üyeleri Ahmet Malkoç’u bu özel gününde yalnız bırakmazken, ürünleri de büyük bir titizlikle inceleyerek Gebze’nin hak ettiği bir mağazaya kavuştuğuna dikkat çektiler.

AÇILIŞI HEDEF TV MİKROFONLARINA DEĞERLENDİRDİ

Ahmet Malkoç ve açılışa katılan davetliler Badella’nın açılışını Hedef TV mikrofonlarına değerlendirdi. Badella Banyo’nun bölgemize hayırlı olmasını diliyor, Ahmet Malkoç ve tüm çalışanlarına bol kazançlar temenni ediyoruz. Açılışla ilgili geniş haberi www.hedeftv.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.