Hülagü anında dekana talimat verdi

Kocaeli 11.09.2021 - 10:41, Güncelleme: 11.09.2021 - 10:41
 

Hülagü anında dekana talimat verdi

KOÜ'LÜ ÖĞRENCİNİN TALEBİNE KAYITSIZ KALMADI;

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Havacılık Bölümü son sınıfta okuyan bir öğrencinin son anda alınan online ders kararıyla ev tutan ya da yurda yazılanların mağdur olduğunu belirtmesi üzerine ilgili fakültenin dekanına talimat verdi. Kocaeli Üniversitesi'nde bazı bölümlerde son sınıflarda okuyan öğrencilerin derslerine online devam edeceği açıklandı. Bu durum, Havacılık Bölümü son sınıfta okuyan Merve isimli bir öğrenci tarafından Twitter üzerinden Rektör Sadettin Hülagü’ye aktarıldı. Merve isimli öğrenci “Hocam okulları açıyoruz dediniz, ev tuttuk, yurda yazıldık sonra ani bir zoom toplantısıyla son sınıfları (havacılık fakültesi) online yapıyoruz diyorsunuz. Mağduriyetimizi kim giderecek, son senemizi online okumak istemiyoruz” şeklinde tweet attı. Sadettin Hülagü, öğrencinin bu talebine karşılık “Konuyu dekanınıza ilettim, gerekli düzeltme ve hassasiyet gösterilecek merak etmeyin” cevabını verdi. Öğrenci ise bu tweet karşısında mutlu olduğunu belirterek, Hülagü’ye teşekkür etti.
KOÜ'LÜ ÖĞRENCİNİN TALEBİNE KAYITSIZ KALMADI;

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Havacılık Bölümü son sınıfta okuyan bir öğrencinin son anda alınan online ders kararıyla ev tutan ya da yurda yazılanların mağdur olduğunu belirtmesi üzerine ilgili fakültenin dekanına talimat verdi.

Kocaeli Üniversitesi'nde bazı bölümlerde son sınıflarda okuyan öğrencilerin derslerine online devam edeceği açıklandı. Bu durum, Havacılık Bölümü son sınıfta okuyan Merve isimli bir öğrenci tarafından Twitter üzerinden Rektör Sadettin Hülagü’ye aktarıldı. Merve isimli öğrenci “Hocam okulları açıyoruz dediniz, ev tuttuk, yurda yazıldık sonra ani bir zoom toplantısıyla son sınıfları (havacılık fakültesi) online yapıyoruz diyorsunuz. Mağduriyetimizi kim giderecek, son senemizi online okumak istemiyoruz” şeklinde tweet attı. Sadettin Hülagü, öğrencinin bu talebine karşılık “Konuyu dekanınıza ilettim, gerekli düzeltme ve hassasiyet gösterilecek merak etmeyin” cevabını verdi. Öğrenci ise bu tweet karşısında mutlu olduğunu belirterek, Hülagü’ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.