Gebze Bölgesi’nde geleceğin sporcuları yetişecek!

Spor 11.09.2021 - 10:59, Güncelleme: 11.09.2021 - 10:59
 

Gebze Bölgesi’nde geleceğin sporcuları yetişecek!

Gebze Bölgesi’nde geleceğin sporcuları yetişecek!

Büyükşehir, Potasız Okul Kalmasın Projesi dâhilinde kent genelinde 80 okula daha basketbol ve voleybol sahası kazandırıyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bahçesi müsait olan okullara basketbol ve voleybol sahalarının kurulumuna devam ediyor. Bu kapsamda 2021 yılı içince Kocaeli genelinde 80 okula daha basketbol ve voleybol sahası yapılıyor. Böylece Kocaeli genelinde Potasız Okul Kalmasın projesi kapsamında basketbol ve voleybol sahası kurulan okul sayısı 483’e ulaşacak. SPOR KENTİ KOCAELİ Spor kenti Kocaeli anlayışıyla kente çok sayıda spor tesisi kazandıran Büyükşehir Belediyesi’nin Potasız Okul Kalmasın Projesi hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında Kocaeli genelinde 80 okula daha basketbol ve voleybol sahaları kuruluyor. Bahçesi müsait olan okullarda yapılan tesisler hem okul öğrencileri hem de çevredeki gençler tarafından kullanılıyor. GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI Potasız Okul Kalmasın Projesi dâhilinde halen Kartepe’de 14, İzmit’te 11, Derince’de 8, Körfez’de 10, Dilovası’nda 3, Darıca’da 7, Çayırova’da 2, Gebze’de 2, Gölcük’te 5, Karamürsel’de 3 ve Başiskele’de 5 okulda imalat yapılıyor. Kocaelili gençlerin sağlıklı gelişmesi ve geleceğin şampiyon sporcularının yetişmesi için hayata geçirilen Potasız Okul Kalmasın projesinde bir yandan okullardaki imalat çalışmaları da devam ediyor.                               
Gebze Bölgesi’nde geleceğin sporcuları yetişecek!

Büyükşehir, Potasız Okul Kalmasın Projesi dâhilinde kent genelinde 80 okula daha basketbol ve voleybol sahası kazandırıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bahçesi müsait olan okullara basketbol ve voleybol sahalarının kurulumuna devam ediyor. Bu kapsamda 2021 yılı içince Kocaeli genelinde 80 okula daha basketbol ve voleybol sahası yapılıyor. Böylece Kocaeli genelinde Potasız Okul Kalmasın projesi kapsamında basketbol ve voleybol sahası kurulan okul sayısı 483’e ulaşacak.

SPOR KENTİ KOCAELİ

Spor kenti Kocaeli anlayışıyla kente çok sayıda spor tesisi kazandıran Büyükşehir Belediyesi’nin Potasız Okul Kalmasın Projesi hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında Kocaeli genelinde 80 okula daha basketbol ve voleybol sahaları kuruluyor. Bahçesi müsait olan okullarda yapılan tesisler hem okul öğrencileri hem de çevredeki gençler tarafından kullanılıyor.

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI

Potasız Okul Kalmasın Projesi dâhilinde halen Kartepe’de 14, İzmit’te 11, Derince’de 8, Körfez’de 10, Dilovası’nda 3, Darıca’da 7, Çayırova’da 2, Gebze’de 2, Gölcük’te 5, Karamürsel’de 3 ve Başiskele’de 5 okulda imalat yapılıyor. Kocaelili gençlerin sağlıklı gelişmesi ve geleceğin şampiyon sporcularının yetişmesi için hayata geçirilen Potasız Okul Kalmasın projesinde bir yandan okullardaki imalat çalışmaları da devam ediyor.                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.