19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli BBP ve Alperen Ocakları Söğüt’te

Siyaset 11.09.2021 - 11:32, Güncelleme: 11.09.2021 - 11:32
 

Kocaeli BBP ve Alperen Ocakları Söğüt’te

Kocaeli BBP ve Alperen Ocakları Söğüt’te

Kocaeli Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Remzi Kaya yönetimi ve Alperen Ocakları ile birlikte her yıl kutlanan Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt şenlikleri için Söğüt’e gitti. Kocaeli Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları her yıl kutlanan Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt şenlikleri için Söğüt’e çıkarma yaptı. Kocaeli Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları son iki yıldır tüm dünya ile birlikte ülkemizde de etkisi altına alınan Covid-19 salgını yüzünden etkinliklere kısıtlı katılım sağladı. ALPERENLER SÖĞÜT'TE BULUŞACAK Kocaeli Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Remzi Kaya, “Elhamdülillah bugün kısıtlamaların büyük ölçüde kaldırılması ve pandemi kurallarına uygun bir şekilde, aşılanmış olarak tekrar atamız Ertuğrul Gazi’nin manevi huzurunda olmak için 5 otobüs ve 5 özel araçla yola çıkmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici ve Alperen Ocakları Genel Başkanımız Sayın Samet Bağcı Beyefendilerinin de katılımlarıyla 740’ncı yılımızda Alperenler Söğüt'te buluşacak. Söğüt Alperenlerindir” ifadelerini kullandı.
Kocaeli BBP ve Alperen Ocakları Söğüt’te

Kocaeli Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Remzi Kaya yönetimi ve Alperen Ocakları ile birlikte her yıl kutlanan Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt şenlikleri için Söğüt’e gitti.

Kocaeli Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları her yıl kutlanan Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt şenlikleri için Söğüt’e çıkarma yaptı. Kocaeli Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları son iki yıldır tüm dünya ile birlikte ülkemizde de etkisi altına alınan Covid-19 salgını yüzünden etkinliklere kısıtlı katılım sağladı.

ALPERENLER SÖĞÜT'TE BULUŞACAK

Kocaeli Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Remzi Kaya, “Elhamdülillah bugün kısıtlamaların büyük ölçüde kaldırılması ve pandemi kurallarına uygun bir şekilde, aşılanmış olarak tekrar atamız Ertuğrul Gazi’nin manevi huzurunda olmak için 5 otobüs ve 5 özel araçla yola çıkmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici ve Alperen Ocakları Genel Başkanımız Sayın Samet Bağcı Beyefendilerinin de katılımlarıyla 740’ncı yılımızda Alperenler Söğüt'te buluşacak. Söğüt Alperenlerindir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.