TÜBİTAK, Kocaelili öğrencilerle buluştu

Kocaeli 11.09.2021 - 12:06, Güncelleme: 11.09.2021 - 12:06
 

TÜBİTAK, Kocaelili öğrencilerle buluştu

TÜBİTAK, Kocaelili öğrencilerle buluştu

TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, Kandıra’da TÜBİTAK 4004 “Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları” programı kapsamında öğrencilerle buluştu. TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, TÜBİTAK 4004 “Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları” programı kapsamında öğrencilerle buluştu. Öğrencilerle çeşitli konularda sohbet eden TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, oldukça mutlu olduğunu ifade ederek önemli açıklamalarda bulundu. Programlar kapsamında ilk ziyaretini İstanbul’da Belgrad Ormanlarındaki “Kâşifler Mavinin ve Yeşilin İzinde II" öğrencilerine yapan Başkan Mandal ardından Kocaeli Kandıra’da “Kocaeli'de Enerji Hasadı"nda programıyla öğrencilerle bir araya geldi. Kocaeli’nin ardından ise Sakarya Pamukova’ya geçen Mandal burada da “Doğadaki Çocuk Günlüklerim" projesi ile öğrencilerle buluşarak önemli bir çalışmaya imza attı. “TOHUMLAR GELECEĞE IŞIK TUTACAK” Programlarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, “TÜBİTAK 4004 “Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları” programımız kapsamında düzenlediğimiz etkinlikte yarınlarımızı aydınlatan kıymetli öğrenci ve öğretmenlerimizle buluştuk. İlk ziyaretim İstanbul’da Belgrad Ormanlarındaki “Kaşifler Mavinin ve Yeşilin İzinde II" öğrencilerimizle oldu. Su ve orman ekosistemlerinin yapısı, çevre ve insan için önemi konusunda ekilen tohumların gelecekte meyvesini vereceğine eminim. İkinci ziyaretimde Kandıra/Kocaeli’nde “Kocaeli'de Enerji Hasadı"nda öğrencilerimizle beraberdik. Geri dönüşüm, yenilenebilir enerji kaynakları ve atıklardan enerji elde edilmesi gibi konularda ektiğimiz tohumlar geleceğe ışık tutacak” dedi. “ÜÇ ZİYARETİMDEN DE ÇIKARIMIM GELECEĞİN UMUT VERİCİ OLDUĞU” Günün son ziyaretini ise Pamukova/Sakarya’da “Doğadaki Çocuk Günlüklerim" projesindeki öğrencilere yaptığını açıklayan Başkan Mandal, “Doğa, tarih, kültür ve okuryazarlık konularında bakış açılarını genişletmeleri, geleceklerine bu doğrultuda yön vermeleri oldukça önemli. Üç ziyaretimden çıkarımım geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın heyecanı ve sorumlulukları ile iklim değişikliği odaklı konulara bakışları umut verici. Çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bu programların gerçekleştirilmesinde katkı sağlayan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.
TÜBİTAK, Kocaelili öğrencilerle buluştu

TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, Kandıra’da TÜBİTAK 4004 “Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları” programı kapsamında öğrencilerle buluştu.

TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, TÜBİTAK 4004 “Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları” programı kapsamında öğrencilerle buluştu. Öğrencilerle çeşitli konularda sohbet eden TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, oldukça mutlu olduğunu ifade ederek önemli açıklamalarda bulundu. Programlar kapsamında ilk ziyaretini İstanbul’da Belgrad Ormanlarındaki “Kâşifler Mavinin ve Yeşilin İzinde II" öğrencilerine yapan Başkan Mandal ardından Kocaeli Kandıra’da “Kocaeli'de Enerji Hasadı"nda programıyla öğrencilerle bir araya geldi. Kocaeli’nin ardından ise Sakarya Pamukova’ya geçen Mandal burada da “Doğadaki Çocuk Günlüklerim" projesi ile öğrencilerle buluşarak önemli bir çalışmaya imza attı.

“TOHUMLAR GELECEĞE IŞIK TUTACAK”

Programlarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, “TÜBİTAK 4004 “Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları” programımız kapsamında düzenlediğimiz etkinlikte yarınlarımızı aydınlatan kıymetli öğrenci ve öğretmenlerimizle buluştuk. İlk ziyaretim İstanbul’da Belgrad Ormanlarındaki “Kaşifler Mavinin ve Yeşilin İzinde II" öğrencilerimizle oldu. Su ve orman ekosistemlerinin yapısı, çevre ve insan için önemi konusunda ekilen tohumların gelecekte meyvesini vereceğine eminim. İkinci ziyaretimde Kandıra/Kocaeli’nde “Kocaeli'de Enerji Hasadı"nda öğrencilerimizle beraberdik. Geri dönüşüm, yenilenebilir enerji kaynakları ve atıklardan enerji elde edilmesi gibi konularda ektiğimiz tohumlar geleceğe ışık tutacak” dedi.

“ÜÇ ZİYARETİMDEN DE ÇIKARIMIM GELECEĞİN UMUT VERİCİ OLDUĞU”

Günün son ziyaretini ise Pamukova/Sakarya’da “Doğadaki Çocuk Günlüklerim" projesindeki öğrencilere yaptığını açıklayan Başkan Mandal, “Doğa, tarih, kültür ve okuryazarlık konularında bakış açılarını genişletmeleri, geleceklerine bu doğrultuda yön vermeleri oldukça önemli. Üç ziyaretimden çıkarımım geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın heyecanı ve sorumlulukları ile iklim değişikliği odaklı konulara bakışları umut verici. Çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bu programların gerçekleştirilmesinde katkı sağlayan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.