Büyükakın, “Sarı Cami projesini dualarla açacağız”

Gebze 11.09.2021 - 14:15, Güncelleme: 11.09.2021 - 14:15
 

Büyükakın, “Sarı Cami projesini dualarla açacağız”

Büyükakın, “Sarı Cami projesini dualarla açacağız”

Başkan Büyükakın, Beylikbağı’nda Sarı Cami ve meydan düzenleme projesi ile Adem Yavuz Mahallesi’nde temeli atılan Hızır Ali Fatih Camisi Kuran Kursu ve Hafızlık Eğitim Merkezi’ni yerinde gördü. Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Beylikbağı’nda Sarı Cami ve meydan düzenleme projesi ile Adem Yavuz Mahallesi’nde temeli atılan Hızır Ali Fatih Camisi Kuran Kursu ve Hafızlık Eğitim Merkezi’ni yerinde gördü. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın da yer aldığı incelemeler sonrası yaptığı incelemede, “Camiler insanların bir ve beraber olduğu, hemşerilerimizin kardeşliklerin sağlamlaştığı mekânlardır. Kentimizde ki tüm ibadet yerlerine gereken tüm ilgiyi gösteriyor, ihtiyaç duyulan adımları da atıyoruz. Bu sayede tüm Kocaelilerin ibadetlerini rahatça yapabilecekleri merkezleri şehrimize kazandırılmasına katkı veriyoruz” dedi. “TAMAMLAYARAK BÖLGE HALKIMIZIN İBADETİNE SUNACAĞIZ” Beylikbağı Sarı Cami ve Meydan Projesinin Gebze Belediyesi ile birlikte ortak proje şeklinde yaptıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “1500 kişi kapasiteli olarak inşa ettiğimiz camimizi en kısa sürede tamamlayarak bölge halkımızın ibadetine sunacağız. Bu noktada elimizden geleni yapıyoruz. Beylikbağı Mahallemizde ki meydan projemizle de vatandaşlarımıza çok güzel bir sosyal alan kazandırmış olacağız” ifadelerini sarf etti. “GENÇLERİMİZ BURADA HAFIZLIK EĞİTİMİ ALACAKLAR” Adem Yavuz Mahallesi’nde temeli atılan Hızır Ali Fatih Camisi Kuran Kursu ve Hafızlık Eğitim Merkezi’ni de yerinde gören Başkan Büyükakın, “İnşallah çocuklarımız ve gençlerimiz burada hafızlık eğitimi alacaklar. Gerek Beylikbağı Sarı Camimiz gerekse Adem Yavuz Mahallemizde ki Hafızlık merkezimizi inşallah tekbirlerle, salavatlarla, dualarla açacağız. Rabbimiz Tevbe Suresi’nde şöyle buyuruyor: Allah’ın mescitlerini ancak Allah’a ve ahiret gününe iman eden, namazı dost doğru kılan, zekâtı veren ve Allah’tan başkasından korkmayan kimseler imar eder, böyle buyuruyor.” ifadelerini sarf etti.
Büyükakın, “Sarı Cami projesini dualarla açacağız”

Başkan Büyükakın, Beylikbağı’nda Sarı Cami ve meydan düzenleme projesi ile Adem Yavuz Mahallesi’nde temeli atılan Hızır Ali Fatih Camisi Kuran Kursu ve Hafızlık Eğitim Merkezi’ni yerinde gördü.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Beylikbağı’nda Sarı Cami ve meydan düzenleme projesi ile Adem Yavuz Mahallesi’nde temeli atılan Hızır Ali Fatih Camisi Kuran Kursu ve Hafızlık Eğitim Merkezi’ni yerinde gördü. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın da yer aldığı incelemeler sonrası yaptığı incelemede, “Camiler insanların bir ve beraber olduğu, hemşerilerimizin kardeşliklerin sağlamlaştığı mekânlardır. Kentimizde ki tüm ibadet yerlerine gereken tüm ilgiyi gösteriyor, ihtiyaç duyulan adımları da atıyoruz. Bu sayede tüm Kocaelilerin ibadetlerini rahatça yapabilecekleri merkezleri şehrimize kazandırılmasına katkı veriyoruz” dedi.

“TAMAMLAYARAK BÖLGE HALKIMIZIN İBADETİNE SUNACAĞIZ”

Beylikbağı Sarı Cami ve Meydan Projesinin Gebze Belediyesi ile birlikte ortak proje şeklinde yaptıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “1500 kişi kapasiteli olarak inşa ettiğimiz camimizi en kısa sürede tamamlayarak bölge halkımızın ibadetine sunacağız. Bu noktada elimizden geleni yapıyoruz. Beylikbağı Mahallemizde ki meydan projemizle de vatandaşlarımıza çok güzel bir sosyal alan kazandırmış olacağız” ifadelerini sarf etti.

“GENÇLERİMİZ BURADA HAFIZLIK EĞİTİMİ ALACAKLAR”

Adem Yavuz Mahallesi’nde temeli atılan Hızır Ali Fatih Camisi Kuran Kursu ve Hafızlık Eğitim Merkezi’ni de yerinde gören Başkan Büyükakın, “İnşallah çocuklarımız ve gençlerimiz burada hafızlık eğitimi alacaklar. Gerek Beylikbağı Sarı Camimiz gerekse Adem Yavuz Mahallemizde ki Hafızlık merkezimizi inşallah tekbirlerle, salavatlarla, dualarla açacağız. Rabbimiz Tevbe Suresi’nde şöyle buyuruyor: Allah’ın mescitlerini ancak Allah’a ve ahiret gününe iman eden, namazı dost doğru kılan, zekâtı veren ve Allah’tan başkasından korkmayan kimseler imar eder, böyle buyuruyor.” ifadelerini sarf etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.