Çarşamba’yı elimizden kaçırdık! 2-2

Spor 13.09.2021 - 15:42, Güncelleme: 13.09.2021 - 15:42
 

Çarşamba’yı elimizden kaçırdık! 2-2

Çarşamba’yı elimizden kaçırdık! 2-2

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Redoks Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin ikinci haftasında konuk olduğu Çarşambaspor deplasmanında son 10 dakikaya 2-0 önde girdiği mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrılarak ilk haftada olduğu gibi ikinci haftayı da 1 puanla kapattı. Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında rakibine göre üstün bir futbol sergileyen Sarp Yiğit’in talebeleri, Ahmet Özer’in 15.dakikada attığı gol ile devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya daha kontrollü başlayan sarı yeşilliler yakaladığı kontra atak sonucunda penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Ahmet Özer, 55.dakikada meşin yuvarlağı filelere göndererek kendisinin ve takımının 2.golünü kaydetti: 0-2 KABUS DOLU SON 10 DAKİKA İki farklı skor avantajını cebine koyan ve daha çok savunma güvenliğini düşünen Darıca G.B, risk alan Samsun temsilcisi karşısında kabus dolu bir son 10 dakika yaşadı. 80’de Muhammet Öztürk ve 82’de Oğuzhan Yıldırım ile art arda goller bulan Çarşambaspor durumu bir anda 2-2’ye getirdi. Son bölümde şoktan çıkmayan sarı yeşilliler kalesinde ciddi bir tehlike daha yaşarken, ev sahibi ekip direği geçemedi. Son dakikalarda başka gol olmayan maçtan 2-2’lik skorla ayrılan Darıca G.B, 2.hafta sonunda puanını 2’ye çıkardı. Sarı yeşilli ekibimiz gelecek hafta sahasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Çarşamba’yı elimizden kaçırdık! 2-2

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Redoks Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin ikinci haftasında konuk olduğu Çarşambaspor deplasmanında son 10 dakikaya 2-0 önde girdiği mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrılarak ilk haftada olduğu gibi ikinci haftayı da 1 puanla kapattı.

Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında rakibine göre üstün bir futbol sergileyen Sarp Yiğit’in talebeleri, Ahmet Özer’in 15.dakikada attığı gol ile devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya daha kontrollü başlayan sarı yeşilliler yakaladığı kontra atak sonucunda penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Ahmet Özer, 55.dakikada meşin yuvarlağı filelere göndererek kendisinin ve takımının 2.golünü kaydetti: 0-2

KABUS DOLU SON 10 DAKİKA

İki farklı skor avantajını cebine koyan ve daha çok savunma güvenliğini düşünen Darıca G.B, risk alan Samsun temsilcisi karşısında kabus dolu bir son 10 dakika yaşadı. 80’de Muhammet Öztürk ve 82’de Oğuzhan Yıldırım ile art arda goller bulan Çarşambaspor durumu bir anda 2-2’ye getirdi. Son bölümde şoktan çıkmayan sarı yeşilliler kalesinde ciddi bir tehlike daha yaşarken, ev sahibi ekip direği geçemedi. Son dakikalarda başka gol olmayan maçtan 2-2’lik skorla ayrılan Darıca G.B, 2.hafta sonunda puanını 2’ye çıkardı. Sarı yeşilli ekibimiz gelecek hafta sahasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.