Acay’dan partililerine tam destek

Siyaset 13.09.2021 - 15:56, Güncelleme: 13.09.2021 - 15:56
 

Acay’dan partililerine tam destek

AK Darıca, 14 mahallede seçim startı verdi

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yönetimi, 2023 yerel seçimlerinin startını erken verdi. Darıca’nın 14 mahallesinde üye standı kuran AK Partililer, partiye üye olmak isteyenleri üye yapıyor. AK Parti Darıca Abdi İpekçi Mahalle Teşkilatı tarafından üyelik standı açıldı. Mahalle teşkilatının açtığı standı ziyaret eden AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yöneticiler, stant hakkında teşkilat mensuplarından bilgi aldı. Üye standı ziyaretinde hem çalışmaları değerlendiren hem de partililerle hasbihal ederek onların taleplerini dinleyen Başkan Acay, yeni üye kayıtlarıyla ilgili ekibine de teşekkür etti. Üye standının ardından bir açıklama yaparak çalışmaları değerlendiren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı olarak 14 mahallemizde de hem saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz hem de bu sayede vatandaşlarımızın nabızlarını tutarak üye kayıtlarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün de yeni üye çalışmalarımızın startını Abdi İpekçi Mahalle teşkilatımızda verdik. Amacımız hem üye sayımızı yükseltmek hem de vatandaşlarımızla iç içe olmak. Tabi bu süreçte mevcut üyelerimizi de arayarak güncellemelerimizi yapıyoruz” dedi. DARICALILAR AK PARTİ’YE BÜYÜK BİR TEVECCÜH GÖSTERİYOR Darıca'mız her dönem AK Partimize ve Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh gösteriyor” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Acay şunları söyledi; “Üye kayıt işlemlerimize vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi var. Bu güzel ilgiden dolayı bütün hemşerilerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki bu büyük destekle birlikte Darıca, partimizin göz bebeği olmaya devam edecek. Öte yandan ülkemizin tüm büyük hedeflerinin hayata geçmesi için herkese büyük sorumluluklar düşüyor. Bizler de Darıca İlçe Teşkilatı olarak çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz. Üye çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonraki günler de devam edecek. Bu çalışmada yoğun destekleri olan il teşkilatımıza, ilçe teşkilatlarımıza, belediye başkanımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize ve mahalle başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum. GÖNÜL SEFERBERLİĞİ İLE YENİ ÜYE KAYITLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ Darıca’da çok güçlü bir üye profilimiz var. Her seçim döneminde büyük bir ivme yakalayan Darıca’mız, AK Parti’ye olan güçlü desteğini son yapılan genel ve yerel seçimlerde bir kez daha tescillemiş ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat ödüllendirilerek bize bu haklı gururu yaşatmıştır. Gerek genelde gerekse yerelde yakaladığımız başarılarımızda tek yol arkadaşımız vatandaşlarımız oldu. Bundan sonra da yine vatandaşımızla yepyeni başarı hikayeleri yazmak için adeta bir gönül seferberliği ile yeni üye kayıtlarımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm dava arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum. Partimize yeni üye olan kardeşlerimi de şimdiden tebrik ve teşekkür ediyorum.”
AK Darıca, 14 mahallede seçim startı verdi

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yönetimi, 2023 yerel seçimlerinin startını erken verdi. Darıca’nın 14 mahallesinde üye standı kuran AK Partililer, partiye üye olmak isteyenleri üye yapıyor.

AK Parti Darıca Abdi İpekçi Mahalle Teşkilatı tarafından üyelik standı açıldı. Mahalle teşkilatının açtığı standı ziyaret eden AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yöneticiler, stant hakkında teşkilat mensuplarından bilgi aldı. Üye standı ziyaretinde hem çalışmaları değerlendiren hem de partililerle hasbihal ederek onların taleplerini dinleyen Başkan Acay, yeni üye kayıtlarıyla ilgili ekibine de teşekkür etti. Üye standının ardından bir açıklama yaparak çalışmaları değerlendiren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı olarak 14 mahallemizde de hem saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz hem de bu sayede vatandaşlarımızın nabızlarını tutarak üye kayıtlarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün de yeni üye çalışmalarımızın startını Abdi İpekçi Mahalle teşkilatımızda verdik. Amacımız hem üye sayımızı yükseltmek hem de vatandaşlarımızla iç içe olmak. Tabi bu süreçte mevcut üyelerimizi de arayarak güncellemelerimizi yapıyoruz” dedi.

DARICALILAR AK PARTİ’YE BÜYÜK BİR TEVECCÜH GÖSTERİYOR

Darıca'mız her dönem AK Partimize ve Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh gösteriyor” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Acay şunları söyledi; “Üye kayıt işlemlerimize vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi var. Bu güzel ilgiden dolayı bütün hemşerilerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki bu büyük destekle birlikte Darıca, partimizin göz bebeği olmaya devam edecek. Öte yandan ülkemizin tüm büyük hedeflerinin hayata geçmesi için herkese büyük sorumluluklar düşüyor. Bizler de Darıca İlçe Teşkilatı olarak çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz. Üye çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonraki günler de devam edecek. Bu çalışmada yoğun destekleri olan il teşkilatımıza, ilçe teşkilatlarımıza, belediye başkanımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize ve mahalle başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum.

GÖNÜL SEFERBERLİĞİ İLE YENİ ÜYE KAYITLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Darıca’da çok güçlü bir üye profilimiz var. Her seçim döneminde büyük bir ivme yakalayan Darıca’mız, AK Parti’ye olan güçlü desteğini son yapılan genel ve yerel seçimlerde bir kez daha tescillemiş ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat ödüllendirilerek bize bu haklı gururu yaşatmıştır. Gerek genelde gerekse yerelde yakaladığımız başarılarımızda tek yol arkadaşımız vatandaşlarımız oldu. Bundan sonra da yine vatandaşımızla yepyeni başarı hikayeleri yazmak için adeta bir gönül seferberliği ile yeni üye kayıtlarımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm dava arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum. Partimize yeni üye olan kardeşlerimi de şimdiden tebrik ve teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.