19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Deva damlaları, Gebze’de çığ gibi büyüyor!

Siyaset 13.09.2021 - 16:58, Güncelleme: 13.09.2021 - 16:58
 

Deva damlaları, Gebze’de çığ gibi büyüyor!

Deva damlaları, Gebze’de çığ gibi büyüyor!

İlçe Başkanı Kemal Memiş öncülüğünde her hafta sonu Gebze Kent Meydanı'nda üye standı kuran Demokrasi ve Atılım Partisi DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, Gebzelileri partiye kazandırmaya devam ediyor. Üye çalışmaları kapsamında vatandaşlara hem parti hakkında bilgi veren hem de DEVA Partisi’nin seçim çalışmalarını anlatarak seçim odaklı konuşan DEVA Partisi Gebze İlçe Yönetimi 2023 seçimleri için hazırlığa erken başladı. Bu kapsamda olası erken seçimlere ya da zamanında yapılırsa 2023 yılı Kasım seçimleri için sahada vatandaşlarla bir araya gelen DEVA Partisi Gebze İlçe Yönetimi seçimlere her an hazır olduklarını belirterek, yeni ancak kalıcı siyasi kadrolaşma iddiasını ortaya koymaya devam ediyor. GEBZE'NİN DEVASI HAZIR DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, hafta sonu gerçekleşen üye çalışmalarıyla ilgili açıklama yaparak “Bu güzel pazar gününde Gebze Kent Meydanı'ndaki tanıtım standımızda Deva ailemize yeni üyeler kazandık. Hemşerilerimizin dertlerine devamızı anlattık. Deva damlaları çığ gibi büyüyor. Gebze'nin Devası Hazır...” dedi.
Deva damlaları, Gebze’de çığ gibi büyüyor!

İlçe Başkanı Kemal Memiş öncülüğünde her hafta sonu Gebze Kent Meydanı'nda üye standı kuran Demokrasi ve Atılım Partisi DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, Gebzelileri partiye kazandırmaya devam ediyor. Üye çalışmaları kapsamında vatandaşlara hem parti hakkında bilgi veren hem de DEVA Partisi’nin seçim çalışmalarını anlatarak seçim odaklı konuşan DEVA Partisi Gebze İlçe Yönetimi 2023 seçimleri için hazırlığa erken başladı. Bu kapsamda olası erken seçimlere ya da zamanında yapılırsa 2023 yılı Kasım seçimleri için sahada vatandaşlarla bir araya gelen DEVA Partisi Gebze İlçe Yönetimi seçimlere her an hazır olduklarını belirterek, yeni ancak kalıcı siyasi kadrolaşma iddiasını ortaya koymaya devam ediyor.

GEBZE'NİN DEVASI HAZIR

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, hafta sonu gerçekleşen üye çalışmalarıyla ilgili açıklama yaparak “Bu güzel pazar gününde Gebze Kent Meydanı'ndaki tanıtım standımızda Deva ailemize yeni üyeler kazandık. Hemşerilerimizin dertlerine devamızı anlattık. Deva damlaları çığ gibi büyüyor. Gebze'nin Devası Hazır...” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.