Tebrikler Kızlar!

Spor 14.09.2021 - 09:40, Güncelleme: 14.09.2021 - 09:40
 

Tebrikler Kızlar!

Tebrikler Kızlar!

Kadın Milli Takımı'nın oyuncularından Gamze Nur Yaman ve Birgül Sadıkoğlu'nun formasını terlettiği Kharkiv, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasına girdi. Ukrayna ekibi, deplasmanda 2-1 kazandığı 2.tur rövanş maçında Güney Kıbrıs'tan Apollon'u 3-1 mağlup ederek grup aşamasına katılma hakkını elde etti. Müsabakada 80 dakika sahada kalan Birgül Sadıkoğlu bir asist yaparken, kaleci Gamze Yaman 90 dakika sahada kaldı. MUTLU VE GURURLULAR Mücadelenin ardından Milli futbolcularımız Kadın A Milli Takımı'nın TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde devam eden kampına katıldı. Oyunculardan Birgül Sadıkoğlu, Kharkiv'in Şampiyonlar Ligi gibi önemli bir organizasyonda son 16 takım arasında yer almasına katkıda bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Sadıkoğlu, şimdi Milli Takım'ın Portekiz ile oynayacağı maça konsantre olacağını belirtti. Gamze Nur Yaman ise Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Yaman, bundan sonra da hem Milli Takım'da hem Kharkiv'de elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.
Tebrikler Kızlar!

Kadın Milli Takımı'nın oyuncularından Gamze Nur Yaman ve Birgül Sadıkoğlu'nun formasını terlettiği Kharkiv, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasına girdi. Ukrayna ekibi, deplasmanda 2-1 kazandığı 2.tur rövanş maçında Güney Kıbrıs'tan Apollon'u 3-1 mağlup ederek grup aşamasına katılma hakkını elde etti. Müsabakada 80 dakika sahada kalan Birgül Sadıkoğlu bir asist yaparken, kaleci Gamze Yaman 90 dakika sahada kaldı.

MUTLU VE GURURLULAR

Mücadelenin ardından Milli futbolcularımız Kadın A Milli Takımı'nın TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde devam eden kampına katıldı. Oyunculardan Birgül Sadıkoğlu, Kharkiv'in Şampiyonlar Ligi gibi önemli bir organizasyonda son 16 takım arasında yer almasına katkıda bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Sadıkoğlu, şimdi Milli Takım'ın Portekiz ile oynayacağı maça konsantre olacağını belirtti. Gamze Nur Yaman ise Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Yaman, bundan sonra da hem Milli Takım'da hem Kharkiv'de elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.