108 park ile Darıca’nın yeşilliğine yeşillik katılıyor

Darıca 14.09.2021 - 13:52, Güncelleme: 14.09.2021 - 13:52
 

108 park ile Darıca’nın yeşilliğine yeşillik katılıyor

108 park ile Darıca’nın yeşilliğine yeşillik katılıyor

Millet Bahçesi ve sahil parklarıyla Kocaeli’nin en yeşil ilçelerinden biri olan Darıca’da her geçen gün yeni parklar inşa ediliyor. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Darıca’da park sayısı artarken vatandaşlar da aileleriyle birlikte huzur içinde vakit geçiriyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçedeki uygun alanlar yeşil alan ve parklara dönüştürülerek halkın hizmetine sunuluyor. Vatandaşlara söz verdiği gibi “Daha yeşil bir Darıca” anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, bir yandan mevcut parkları daha modern hale getirmek için yenileme yaptıklarını ifade ederken bir yandan da yeni nesil parklar inşa ederek Darıca’da yeşil alan miktarını arttırmak için çalıştıklarını söyledi. 108 PARK İLE DAHA YEŞİL DARICA Darıca’nın yeşilliğine yeşillik katmak için canla başla çalıştıklarını kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, göreve geldikleri günden itibaren ilçeye yeni parklar kazandırmaya gayret ettiklerini ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte vatandaşların huzurlu vakit geçireceği alanları hayata geçirdiklerini söyledi. Darıca’daki park sayısını 108’e yükselttiklerini ve çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Büyükşehir Belediyemizle birlikte Darıca’nın güzelliğine güzellik katmak için çalışıyoruz. Millet Bahçesi ve Dudayev sahili ile birlikte Bayramoğlu sahillerinde de ilçemize yakışır modern sosyal donatı alanları inşa ediyoruz. Bir yandan da mahalle aralarında vatandaşlarımızın aileleri ve çocuklarıyla birlikte güzel vakit geçirebilecekleri modern parkla yapıyoruz. Park sayımızı 108’e çıkararak ilçemizin yeşilliğine yeşillik kattık. Yeni park projeleriyle park sayımızı arttırmaya devam edeceğiz. 108 parkımızın içerisinde ayrıca semt sahalarımızın sayısını da 26’ya yükselttik. Semt sahalarımızda geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimine katkı sunuyoruz” diye konuştu. DARICA DAHA FAZLA YEŞİLLE ANILACAK Doğaya ve yeşile büyük önem verilerek projeler geliştirdiklerini ve bu kapsamda ilçedeki uygun tüm alanları halkın kullanımı için park alanına dönüştürmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Millet Bahçesi ve Balyanoz Koyu gibi büyük parklar Darıcalıların adeta ikinci adresi olurken, mahallelerde yapılan daha küçük ölçekteki parklar ise tüm mahalle halkının yaşam alanı oluyor.  Yeni projelerimizle birlikte Darıca’nın yeşilin merkezi olmasını ve daha fazla yeşille anılmasını istiyoruz. Bu doğrultuda da projelerimizi sürdürüyoruz. Farklı mahallelerde birçok alanda aynı anda yeni park çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
108 park ile Darıca’nın yeşilliğine yeşillik katılıyor

Millet Bahçesi ve sahil parklarıyla Kocaeli’nin en yeşil ilçelerinden biri olan Darıca’da her geçen gün yeni parklar inşa ediliyor. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Darıca’da park sayısı artarken vatandaşlar da aileleriyle birlikte huzur içinde vakit geçiriyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçedeki uygun alanlar yeşil alan ve parklara dönüştürülerek halkın hizmetine sunuluyor. Vatandaşlara söz verdiği gibi “Daha yeşil bir Darıca” anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, bir yandan mevcut parkları daha modern hale getirmek için yenileme yaptıklarını ifade ederken bir yandan da yeni nesil parklar inşa ederek Darıca’da yeşil alan miktarını arttırmak için çalıştıklarını söyledi.

108 PARK İLE DAHA YEŞİL DARICA

Darıca’nın yeşilliğine yeşillik katmak için canla başla çalıştıklarını kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, göreve geldikleri günden itibaren ilçeye yeni parklar kazandırmaya gayret ettiklerini ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte vatandaşların huzurlu vakit geçireceği alanları hayata geçirdiklerini söyledi. Darıca’daki park sayısını 108’e yükselttiklerini ve çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Büyükşehir Belediyemizle birlikte Darıca’nın güzelliğine güzellik katmak için çalışıyoruz. Millet Bahçesi ve Dudayev sahili ile birlikte Bayramoğlu sahillerinde de ilçemize yakışır modern sosyal donatı alanları inşa ediyoruz. Bir yandan da mahalle aralarında vatandaşlarımızın aileleri ve çocuklarıyla birlikte güzel vakit geçirebilecekleri modern parkla yapıyoruz. Park sayımızı 108’e çıkararak ilçemizin yeşilliğine yeşillik kattık. Yeni park projeleriyle park sayımızı arttırmaya devam edeceğiz. 108 parkımızın içerisinde ayrıca semt sahalarımızın sayısını da 26’ya yükselttik. Semt sahalarımızda geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimine katkı sunuyoruz” diye konuştu.

DARICA DAHA FAZLA YEŞİLLE ANILACAK

Doğaya ve yeşile büyük önem verilerek projeler geliştirdiklerini ve bu kapsamda ilçedeki uygun tüm alanları halkın kullanımı için park alanına dönüştürmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Millet Bahçesi ve Balyanoz Koyu gibi büyük parklar Darıcalıların adeta ikinci adresi olurken, mahallelerde yapılan daha küçük ölçekteki parklar ise tüm mahalle halkının yaşam alanı oluyor.  Yeni projelerimizle birlikte Darıca’nın yeşilin merkezi olmasını ve daha fazla yeşille anılmasını istiyoruz. Bu doğrultuda da projelerimizi sürdürüyoruz. Farklı mahallelerde birçok alanda aynı anda yeni park çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.