19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Olgunlar Futbol Turnuvası’nın kazananı yine değişmedi

Spor 15.09.2021 - 10:13, Güncelleme: 15.09.2021 - 10:13
 

Olgunlar Futbol Turnuvası’nın kazananı yine değişmedi

Kocaeli Olgunlar Futbol Turnuvası’nın Genç Olgunlar kategorisinde art arda 3. defa şampiyonluk sevincini yaşayan BFM Soğutma, 1990’lı senelerde efsane isimlerden kurulan Mikro İpek Astar ve Özel Boru’nun 3 kez yaşadığı şampiyonluk rekoruna ortak oldu.

NEŞE YAZ AYLARINA GERİ DÖNDÜ Kocaeli de önceki senelerde Kocaeli Hakemler ve Gözlemciler Derneğince Fuar’da organize edilen turnuvalar yaz aylarının neşesi olur ve büyük ilgi ile takip edilirdi. Birkaç senedir dernek tarafından turnuvanın organize edilmemesi üzerine Kocaeli futbol camiasının yakından bildiği isimlerden olan  Tuncay Budakin bu turnuva organizasyonuna el attı. Bu sene 4. sü düzenlenen Kocaeli Veteranlar ve Olgunlar Futbol Turnuvası Doğu Kışla Çim Halı Tesisleri’nde yapılan final müsabakaları ile sonuçlandı. Genç Olgunlar kategorisinde son 2 yılın şampiyonu BFM Soğutma, finaldeki rakibi KTM Gümrük Müşavirliği takımını 7-1 gibi farklı bir skor ile mağlup ederek üst üste 3. kez turnuvanın şampiyonu olma unvanına sahip oldu. ÖZTONGA VE AÇIK 4 KEZ ŞAMPİYONLUK YAŞADI Kocaelispor’un efsane futbolcularından Engin Öztonga ile birlikte Burak Uzuner, Burak Aslan, Şamil Güngör, Serdar Pamuklar, Burak Ören ve Mehmet Açık üst üste 3 kez şampiyon olan takım kadrosunda yer bulurken, yine Kocaelispor eski futbolcularından Süper Mario takma isimli Yaşar Aydın 2 kez, Haydar Koç ise 1 kez BFM Soğutma forması altında şampiyonluk yaşayan isimler oldu. BFM Soğutma oyuncularından bazıları ise 2018 yılında ilk kez düzenlenen turnuvada ÇEMSAN olarak 40 yaş üstü kategorisinde mücadele etti. Engin Öztonga, Yaşar Aydın, Haydar Koç ve Mehmet Açık ÇEMSAN takımı ile 40 yaş üstü kategorisinde şampiyon olan kadrodaydı. Böylelikle 2018 yılından bu yana organize edilen turnuvanın 1 yılında 40 yaş üstü, 2, 3 ve 4’ncü yıllarında ise 30 yaş üstü kategorisinde şampiyon olan kadrolarda yer alan Engin Öztonga ve Mehmet Açık turnuvada her yıl şampiyonluk yaşayan isimler olma başarısını gösterdi.
Kocaeli Olgunlar Futbol Turnuvası’nın Genç Olgunlar kategorisinde art arda 3. defa şampiyonluk sevincini yaşayan BFM Soğutma, 1990’lı senelerde efsane isimlerden kurulan Mikro İpek Astar ve Özel Boru’nun 3 kez yaşadığı şampiyonluk rekoruna ortak oldu.

NEŞE YAZ AYLARINA GERİ DÖNDÜ

Kocaeli de önceki senelerde Kocaeli Hakemler ve Gözlemciler Derneğince Fuar’da organize edilen turnuvalar yaz aylarının neşesi olur ve büyük ilgi ile takip edilirdi. Birkaç senedir dernek tarafından turnuvanın organize edilmemesi üzerine Kocaeli futbol camiasının yakından bildiği isimlerden olan  Tuncay Budakin bu turnuva organizasyonuna el attı. Bu sene 4. sü düzenlenen Kocaeli Veteranlar ve Olgunlar Futbol Turnuvası Doğu Kışla Çim Halı Tesisleri’nde yapılan final müsabakaları ile sonuçlandı. Genç Olgunlar kategorisinde son 2 yılın şampiyonu BFM Soğutma, finaldeki rakibi KTM Gümrük Müşavirliği takımını 7-1 gibi farklı bir skor ile mağlup ederek üst üste 3. kez turnuvanın şampiyonu olma unvanına sahip oldu.

ÖZTONGA VE AÇIK 4 KEZ ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Kocaelispor’un efsane futbolcularından Engin Öztonga ile birlikte Burak Uzuner, Burak Aslan, Şamil Güngör, Serdar Pamuklar, Burak Ören ve Mehmet Açık üst üste 3 kez şampiyon olan takım kadrosunda yer bulurken, yine Kocaelispor eski futbolcularından Süper Mario takma isimli Yaşar Aydın 2 kez, Haydar Koç ise 1 kez BFM Soğutma forması altında şampiyonluk yaşayan isimler oldu. BFM Soğutma oyuncularından bazıları ise 2018 yılında ilk kez düzenlenen turnuvada ÇEMSAN olarak 40 yaş üstü kategorisinde mücadele etti. Engin Öztonga, Yaşar Aydın, Haydar Koç ve Mehmet Açık ÇEMSAN takımı ile 40 yaş üstü kategorisinde şampiyon olan kadrodaydı. Böylelikle 2018 yılından bu yana organize edilen turnuvanın 1 yılında 40 yaş üstü, 2, 3 ve 4’ncü yıllarında ise 30 yaş üstü kategorisinde şampiyon olan kadrolarda yer alan Engin Öztonga ve Mehmet Açık turnuvada her yıl şampiyonluk yaşayan isimler olma başarısını gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.