19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli Şehir Hastanesi tüm bölgeye katkı sağlayacak

Kocaeli 15.09.2021 - 10:43, Güncelleme: 15.09.2021 - 10:46
 

Kocaeli Şehir Hastanesi tüm bölgeye katkı sağlayacak

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Denetim ve Müşavirlik Daire Başkanı Mustafa Sakarya ve ekibi, Kocaeli Şehir Hastanesini değerlendirmek üzere Kocaeli’ye geldi.

Yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve bakanlık yetkilileri, yüklenici firma ve diğer ilgili kurum yöneticileri katılım sağladı. Toplantı sonrası Kocaeli Şehir Hastanesi şantiyesinde yapılan yerinde değerlendirme ve incelemelerde Bakanlık ekibine Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başta olmak üzere Kocaeli’nin sağlık üst yöneticileri ile yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK Hastanenin yataklı servisler, ameliyathane, özellikli birimler, teknik ve tıbbi birimlerinde çeşitli incelemelerde bulunan heyet firma yetkililerine önemli gördüğü konularda çeşitli notlar aldırdı. Yetkililer tarafından Sakarya ve Pehlevan’a güncel durumla ilgili bilgilendirici sunum yapıldı. Kocaeli Şehir Hastanesi tamamlandığında, sunulacak özellikli hizmetlerle, Kocaeli’nin sağlık hizmetleri yelpazesini genişletecek ve sadece Kocaeli’ye değil Marmara bölgesine sağlık ve turizm alanında önemli katkılar sağlayacak.
Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Denetim ve Müşavirlik Daire Başkanı Mustafa Sakarya ve ekibi, Kocaeli Şehir Hastanesini değerlendirmek üzere Kocaeli’ye geldi.

Yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve bakanlık yetkilileri, yüklenici firma ve diğer ilgili kurum yöneticileri katılım sağladı. Toplantı sonrası Kocaeli Şehir Hastanesi şantiyesinde yapılan yerinde değerlendirme ve incelemelerde Bakanlık ekibine Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başta olmak üzere Kocaeli’nin sağlık üst yöneticileri ile yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK

Hastanenin yataklı servisler, ameliyathane, özellikli birimler, teknik ve tıbbi birimlerinde çeşitli incelemelerde bulunan heyet firma yetkililerine önemli gördüğü konularda çeşitli notlar aldırdı. Yetkililer tarafından Sakarya ve Pehlevan’a güncel durumla ilgili bilgilendirici sunum yapıldı. Kocaeli Şehir Hastanesi tamamlandığında, sunulacak özellikli hizmetlerle, Kocaeli’nin sağlık hizmetleri yelpazesini genişletecek ve sadece Kocaeli’ye değil Marmara bölgesine sağlık ve turizm alanında önemli katkılar sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.