“Bağımsız Türkiye Partisi’ne Gebze’den çok ilgi var!”

Siyaset 15.09.2021 - 11:17, Güncelleme: 15.09.2021 - 11:17
 

“Bağımsız Türkiye Partisi’ne Gebze’den çok ilgi var!”

Kongre startı veren Bağımsız Türkiye Partisi’nde, Eylül sonunda ilçe kongreleri gerçekleştirileceğini söyleyen İl Başkanı Muharrem Can, “Gebze’de partimize ciddi bir ilgi var” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İl yönetimi, Gebze Antik Kafe’de partililerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıya BTP İl Başkanı Muharrem Can, İzmit İlçe Başkanı Cahit Barutçu, BTP Gebze İlçe Başkanı Adem Bulut, BTP Darıca İlçe Başkanı Volkan Yılmaz, Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen ile partililer katıldı. Toplantıda konuşan il başkanı Muharrem Can, “Bölgemizi gezmeye ve temas kurmaya devam ediyoruz. Bu ay sonu itibariyle 5 ilçe kongremizi daha tamamlayacağız. Gebze’de önemli bir kadromuz var. Merhum genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş memleketimiz için çok mücadele verdi, şimdi ise genel başkanımız Hüseyin Baş aynı şekilde çalışıyor. Kendisi geleceğe damga vuracak bir siyasi lider” şeklinde konuştu. GEBZE’DE PARTİMİZE CİDDİ BİR İLGİ VAR BTP İl Başkanı Muharrem Can, “31 Ekim tarihinde il kongremizi, genel başkanımız Hüseyin Baş’ın katılımı ile yapacağız. Öncesinde Kandıra, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da kongrelerimiz olacak. Sizlerden isteğim aynı şekilde çalışmaya devam etmek. Gebze’ye sık sık gelmeye devam edeceğim. Gebze’de partimize ciddi bir ilgi var” diyerek sözlerini tamamladı. GEBZE, SİYASETE YÖN VERİYOR Öte yandan toplantıda söz alan Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen, “Gebze çok değerli bir kent, sanayinin başkenti olan bir şehir. Gebze olmadan, Kocaeli de olmaz, Türkiye de olmaz. Tarihi değerleriyle, sanayisiyle, potansiyeliyle Gebze büyük bir marka. Ayrıca Gebze siyasete de yön veriyor” şeklinde konuştu.
Kongre startı veren Bağımsız Türkiye Partisi’nde, Eylül sonunda ilçe kongreleri gerçekleştirileceğini söyleyen İl Başkanı Muharrem Can, “Gebze’de partimize ciddi bir ilgi var” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İl yönetimi, Gebze Antik Kafe’de partililerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıya BTP İl Başkanı Muharrem Can, İzmit İlçe Başkanı Cahit Barutçu, BTP Gebze İlçe Başkanı Adem Bulut, BTP Darıca İlçe Başkanı Volkan Yılmaz, Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen ile partililer katıldı. Toplantıda konuşan il başkanı Muharrem Can, “Bölgemizi gezmeye ve temas kurmaya devam ediyoruz. Bu ay sonu itibariyle 5 ilçe kongremizi daha tamamlayacağız. Gebze’de önemli bir kadromuz var. Merhum genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş memleketimiz için çok mücadele verdi, şimdi ise genel başkanımız Hüseyin Baş aynı şekilde çalışıyor. Kendisi geleceğe damga vuracak bir siyasi lider” şeklinde konuştu.

GEBZE’DE PARTİMİZE CİDDİ BİR İLGİ VAR

BTP İl Başkanı Muharrem Can, “31 Ekim tarihinde il kongremizi, genel başkanımız Hüseyin Baş’ın katılımı ile yapacağız. Öncesinde Kandıra, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da kongrelerimiz olacak. Sizlerden isteğim aynı şekilde çalışmaya devam etmek. Gebze’ye sık sık gelmeye devam edeceğim. Gebze’de partimize ciddi bir ilgi var” diyerek sözlerini tamamladı.

GEBZE, SİYASETE YÖN VERİYOR

Öte yandan toplantıda söz alan Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen, “Gebze çok değerli bir kent, sanayinin başkenti olan bir şehir. Gebze olmadan, Kocaeli de olmaz, Türkiye de olmaz. Tarihi değerleriyle, sanayisiyle, potansiyeliyle Gebze büyük bir marka. Ayrıca Gebze siyasete de yön veriyor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.