19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Bölgesi’nden 125 hafız çıktı!

Gebze 15.09.2021 - 11:21, Güncelleme: 15.09.2021 - 11:21
 

Gebze Bölgesi’nden 125 hafız çıktı!

Gebze ve Darıca’da hafızlığını ikmal eden 125 öğrenci için müftülükler tarafından icazet merasimi düzenlenecek. Müftülük yetkilileri 19 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan programa tüm vatandaşları davet etti.

Gebze’de 99 Darıca’da ise 26 öğrencinin hafızlık ikmalini tamamlamasının ardından Müftülükler icazet merasimi düzenliyor. 19 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan programa Müftülük yetkilileri tüm vatandaşları davet etti. Gebze'de üç farklı Kur'an Kursu'nda hafızlığını ikmal eden 99 öğrenci için Mutlukent Camii'nde icazet merasimi düzenlenecek. Gebze'nin genç hafızları için icazet merasimi yapılacak. Gebze'de; Hicret, Fatih Sultan Mehmet ve Şehit Ömer Halisdemir Kur'an Kursu'nda eğitim görerek hafızlığını ikmal eden 99 öğrenci için icazet merasimi gerçekleştirilecek. Yenikent Mahallesi'nde bulunan Mutlukent Camii'nde gerçekleşecek icazet merasimi 19 Eylül Pazar günü saat 12.30'da yapılacak. Yetkililer, Gebze Müftülüğü ve Hicret Vakfı'nın organizasyonuyla gerçekleşecek programa tüm Gebzelileri davet etti. DARICA’DAN 26 GENÇ HAFIZ ÇIKTI Darıca’da ise Üçpınar Hafızlık Kur’an Kursu’ndan hafızlığını ikmal eden 26 öğrenci için Yeşil İrfaniye Camii’nde icazet merasimi düzenlenecek. Darıca’nın genç hafızları için düzenlenen icazet merasimi Sırasöğütler Mahallesi’nde bulunan Yeşil İrfaniye Camii’nde 19 Eylül Pazar günü saat 13.00’da yapılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Müftülüğü gerçekleşecek programa tüm Darıcalıları davet ederek, genç hafızların bu kutlu gününde olmaya çağırdı.    
Gebze ve Darıca’da hafızlığını ikmal eden 125 öğrenci için müftülükler tarafından icazet merasimi düzenlenecek. Müftülük yetkilileri 19 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan programa tüm vatandaşları davet etti.

Gebze’de 99 Darıca’da ise 26 öğrencinin hafızlık ikmalini tamamlamasının ardından Müftülükler icazet merasimi düzenliyor. 19 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan programa Müftülük yetkilileri tüm vatandaşları davet etti.

Gebze'de üç farklı Kur'an Kursu'nda hafızlığını ikmal eden 99 öğrenci için Mutlukent Camii'nde icazet merasimi düzenlenecek. Gebze'nin genç hafızları için icazet merasimi yapılacak. Gebze'de; Hicret, Fatih Sultan Mehmet ve Şehit Ömer Halisdemir Kur'an Kursu'nda eğitim görerek hafızlığını ikmal eden 99 öğrenci için icazet merasimi gerçekleştirilecek. Yenikent Mahallesi'nde bulunan Mutlukent Camii'nde gerçekleşecek icazet merasimi 19 Eylül Pazar günü saat 12.30'da yapılacak. Yetkililer, Gebze Müftülüğü ve Hicret Vakfı'nın organizasyonuyla gerçekleşecek programa tüm Gebzelileri davet etti.

DARICA’DAN 26 GENÇ HAFIZ ÇIKTI

Darıca’da ise Üçpınar Hafızlık Kur’an Kursu’ndan hafızlığını ikmal eden 26 öğrenci için Yeşil İrfaniye Camii’nde icazet merasimi düzenlenecek. Darıca’nın genç hafızları için düzenlenen icazet merasimi Sırasöğütler Mahallesi’nde bulunan Yeşil İrfaniye Camii’nde 19 Eylül Pazar günü saat 13.00’da yapılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Müftülüğü gerçekleşecek programa tüm Darıcalıları davet ederek, genç hafızların bu kutlu gününde olmaya çağırdı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.