Çayırovalı kırtasiye devinden velilere uyarı

Çayırova 15.09.2021 - 13:41, Güncelleme: 15.09.2021 - 13:41
 

Çayırovalı kırtasiye devinden velilere uyarı

Çayırovalı kırtasiye devinden velilere uyarı

Çayırova’daki 36 bin metrekarelik alana kurulu Avrupa’nın en yeni kırtasiye fabrikasında ürün güvenliği prensipleri çerçevesinde üretmeye devam ediyor. Adel Kalemcilik, markasız ve kaynağı belirsiz ürünlerin tercih edilmemesi gerektiğinin altını çizerken ebeveynleri merdiven altı ürünlere karşı uyarıyor. Türkiye’de ara verilen yüz yüze eğitim-öğretimin geçen hafta başlaması, önemli bir hazırlık sürecini de beraberinde getiriyor. Adel Kalemcilik, markasız ve kaynağı belirsiz ürünlerin tercih edilmemesi gerektiğinin altını çizerken ebeveynleri merdiven altı ürünlere karşı uyarıyor. Kırtasiye sektöründe 50 yılı aşkın tecrübesi olan Adel Kalemcilik, 1000’e yakın ürünü Çayırova’daki 36 bin metrekarelik alana kurulu Avrupa’nın en yeni kırtasiye fabrikasında ürün güvenliği prensipleri çerçevesinde üretmeye devam ediyor. ‘Kendi çocuklarımıza kullandırmayacağımız hiçbir ürünü piyasaya sunmuyoruz’ mottosuyla hareket eden Adel Kalemcilik, ürün güvenliği konusunda dünyanın önde gelen akredite test laboratuvarlarıyla birlikte çalışıyor. COVİD-19 SÜRECİNE UYGUN YENİ DÜZENLEMELER GELİŞTİRİLDİ ADEL Kalemcilik, Covid-19 sürecinde aldığı hızlı önlemler ile tüm paydaşlarının sağlığını odak noktası haline getirerek, üst düzey hijyen tedbirleri ve geliştirdiği uygulamaları ile kırtasiye sektöründe iz bırakıyor. Pandemi sürecinin başlamasının hemen akabinde T.C. Sağlık Bakanlığı’nın yönergeleri doğrultusunda gerekli tüm önlemleri alarak, üretim alanları, ofislerin uygunluğu, dış hizmet tedarikçilerinin kontrolleri gibi farklı alanlarda TSE denetiminden geçen marka, kırtasiye sektöründe TSE’den Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi alan ilk şirket oldu. 2021 yılında da Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni güncelleyen Adel Kalemcilik, yılda ortalama 10 bin ürün güvenliği testi ve 30 bin ürün kalitesi testi gerçekleştiriyor. GÜVENLİ KIRTASİYE ÜRÜNLERİ TERCİH EDİLMELİ Nesillerin gelişimine eşlik eden Adel Kalemcilik, merdiven altı üretilen kırtasiye ve oyuncak ürünlerinin tüketici sağlığını tehdit ettiğinin altını çiziyor. Kırtasiye alışverişlerinde, güvenilirliğinden emin olunan kırtasiye ürünlerinin tercih edilmesini öneren marka velileri, kaynağı belli olmayan, bandrolsüz, ürün güvenliği açısından gerekli testlere tabi tutulmamış ürünlere karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıyor.  Adel Kalemcilik, ‘Kalite, Yenilikçilik, Başarma Tutkusu ve İyilik’ olmak üzere 4 temel değeri ile ‘Hayallerini şekillendirmek, renklendirmek ve iz bırakmak isteyen herkesin hayatında olma’ vizyonuyla çalışmalarına devam ediyor.
Çayırovalı kırtasiye devinden velilere uyarı

Çayırova’daki 36 bin metrekarelik alana kurulu Avrupa’nın en yeni kırtasiye fabrikasında ürün güvenliği prensipleri çerçevesinde üretmeye devam ediyor. Adel Kalemcilik, markasız ve kaynağı belirsiz ürünlerin tercih edilmemesi gerektiğinin altını çizerken ebeveynleri merdiven altı ürünlere karşı uyarıyor.

Türkiye’de ara verilen yüz yüze eğitim-öğretimin geçen hafta başlaması, önemli bir hazırlık sürecini de beraberinde getiriyor. Adel Kalemcilik, markasız ve kaynağı belirsiz ürünlerin tercih edilmemesi gerektiğinin altını çizerken ebeveynleri merdiven altı ürünlere karşı uyarıyor. Kırtasiye sektöründe 50 yılı aşkın tecrübesi olan Adel Kalemcilik, 1000’e yakın ürünü Çayırova’daki 36 bin metrekarelik alana kurulu Avrupa’nın en yeni kırtasiye fabrikasında ürün güvenliği prensipleri çerçevesinde üretmeye devam ediyor. ‘Kendi çocuklarımıza kullandırmayacağımız hiçbir ürünü piyasaya sunmuyoruz’ mottosuyla hareket eden Adel Kalemcilik, ürün güvenliği konusunda dünyanın önde gelen akredite test laboratuvarlarıyla birlikte çalışıyor.

COVİD-19 SÜRECİNE UYGUN YENİ DÜZENLEMELER GELİŞTİRİLDİ

ADEL Kalemcilik, Covid-19 sürecinde aldığı hızlı önlemler ile tüm paydaşlarının sağlığını odak noktası haline getirerek, üst düzey hijyen tedbirleri ve geliştirdiği uygulamaları ile kırtasiye sektöründe iz bırakıyor. Pandemi sürecinin başlamasının hemen akabinde T.C. Sağlık Bakanlığı’nın yönergeleri doğrultusunda gerekli tüm önlemleri alarak, üretim alanları, ofislerin uygunluğu, dış hizmet tedarikçilerinin kontrolleri gibi farklı alanlarda TSE denetiminden geçen marka, kırtasiye sektöründe TSE’den Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi alan ilk şirket oldu. 2021 yılında da Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni güncelleyen Adel Kalemcilik, yılda ortalama 10 bin ürün güvenliği testi ve 30 bin ürün kalitesi testi gerçekleştiriyor.

GÜVENLİ KIRTASİYE ÜRÜNLERİ TERCİH EDİLMELİ

Nesillerin gelişimine eşlik eden Adel Kalemcilik, merdiven altı üretilen kırtasiye ve oyuncak ürünlerinin tüketici sağlığını tehdit ettiğinin altını çiziyor. Kırtasiye alışverişlerinde, güvenilirliğinden emin olunan kırtasiye ürünlerinin tercih edilmesini öneren marka velileri, kaynağı belli olmayan, bandrolsüz, ürün güvenliği açısından gerekli testlere tabi tutulmamış ürünlere karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıyor.  Adel Kalemcilik, ‘Kalite, Yenilikçilik, Başarma Tutkusu ve İyilik’ olmak üzere 4 temel değeri ile ‘Hayallerini şekillendirmek, renklendirmek ve iz bırakmak isteyen herkesin hayatında olma’ vizyonuyla çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.