Vekil Şeker, Darıcalıları dinledi!

Siyaset 15.09.2021 - 14:23, Güncelleme: 15.09.2021 - 14:23
 

Vekil Şeker, Darıcalıları dinledi!

Vekil Şeker, Darıcalıları dinledi!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Darıca İlçe Teşkilatının düzenlediği program için Darıca’ya gelerek gün boyu ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve ekibi, ilçe de ağırladığı milletvekilleri ile de yoğun bir şekilde program yaparak vatandaş esnaf ve STK ziyaretlerini devam ettiriyor. Önceki gün ilçeyi ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte gün boyu çeşitli ziyaretler sürdüren İlçe Başkanı Ufuk Acay’a yönetimi, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve İl Yöneticileri de eşlik etti. VEKİL ŞEKER ACAY’A TEŞEKKÜR ETTİ! Akşam saatlerine kadar kanaat önderleri, esnaf ziyareti ve taziye ziyareti gerçekleştiren heyet ardından da Darıca’da bulunan Tenis Kortunda keyifli bir maç yaptı. Programların ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker İlçe Başkanı Ufuk Acay ile ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.  
Vekil Şeker, Darıcalıları dinledi!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Darıca İlçe Teşkilatının düzenlediği program için Darıca’ya gelerek gün boyu ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve ekibi, ilçe de ağırladığı milletvekilleri ile de yoğun bir şekilde program yaparak vatandaş esnaf ve STK ziyaretlerini devam ettiriyor. Önceki gün ilçeyi ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte gün boyu çeşitli ziyaretler sürdüren İlçe Başkanı Ufuk Acay’a yönetimi, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve İl Yöneticileri de eşlik etti.

VEKİL ŞEKER ACAY’A TEŞEKKÜR ETTİ!

Akşam saatlerine kadar kanaat önderleri, esnaf ziyareti ve taziye ziyareti gerçekleştiren heyet ardından da Darıca’da bulunan Tenis Kortunda keyifli bir maç yaptı. Programların ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker İlçe Başkanı Ufuk Acay ile ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.