“Başarı haricinde bir hedefim yok”

Spor 16.09.2021 - 10:22, Güncelleme: 16.09.2021 - 10:22
 

“Başarı haricinde bir hedefim yok”

Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, yeni sezon öncesinde tanışma toplantısında bir araya geldi. Asbaşkan Maruf Işıkdağ yaptığı açıklamada, başarı haricinde bir hedefi olmadığını dile getirerek, hem saha içinde, hem de saha dışında örnek bir kulüp olmaya devam etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Geçen sezon adaletsiz bir kararla Bölgesel Amatör Lig’e alınmayan, pandemi sürecinde en çok mağduriyet yaşayan kulüplerden biri olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, 2021-22 sezonu öncesinde tanışma toplantısında bir araya geldi. Gebze’de bir kafede gerçekleşen toplantıya Kulüp Başkanı Cengiz İdacı, Asbaşkan Maruf Işıkdağ, Teknik Direktör İbrahim Babur ve futbolcular katıldı. IŞIKDAĞ: İSMİM NEREDE, BEN ORADA İç ve dış transferde anlaşmaya varılan futbolcuların yer aldığı toplantı öncesinde, Hidropaks Tayfunspor ailesine yeni katılan isimlere ‘Hoş geldiniz’ diyerek sözlerine başlayan Asbaşkan Maruf Işıkdağ, “Doğrusunu söylemek gerekirse pandemi süreci sonrasında tekrar devam etmeyi düşünmüyordum. Cengiz Başkan, ‘Madem öyle sen git, ismin kalsın’ dedi. Ben de, ‘İsmim nerede ben orada’ diyerek bu güzel birlikteliğe devam etme kararı aldım” ifadelerini kullandı. “CANINIZI DİŞİNİZE TAKIN, BİZ SİZE CAN OLALIM” Futbolcularına hitaben yaptığı konuşmanın devamında, birlik, beraberlik ve aile ortamının önemine vurgu yapan Işıkdağ, “Daima birbirimizin hatalarını örtmeliyiz. Başarıyı hep birlikte paylaşmalıyız. Canınızı dişinize takın, biz size can olalım. Oyun olarak ne kadar iyi olursak herkes bir o kadar mutlu olur. Hepinize kazasız, belasız ve sakatlıktan uzak güzel bir sezon diliyorum. 2021-22 sezonu Hidropaks Gebze Tayfunspor camiasına hayırlı olsun” dedi.
Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, yeni sezon öncesinde tanışma toplantısında bir araya geldi. Asbaşkan Maruf Işıkdağ yaptığı açıklamada, başarı haricinde bir hedefi olmadığını dile getirerek, hem saha içinde, hem de saha dışında örnek bir kulüp olmaya devam etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Geçen sezon adaletsiz bir kararla Bölgesel Amatör Lig’e alınmayan, pandemi sürecinde en çok mağduriyet yaşayan kulüplerden biri olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, 2021-22 sezonu öncesinde tanışma toplantısında bir araya geldi. Gebze’de bir kafede gerçekleşen toplantıya Kulüp Başkanı Cengiz İdacı, Asbaşkan Maruf Işıkdağ, Teknik Direktör İbrahim Babur ve futbolcular katıldı.

IŞIKDAĞ: İSMİM NEREDE, BEN ORADA

İç ve dış transferde anlaşmaya varılan futbolcuların yer aldığı toplantı öncesinde, Hidropaks Tayfunspor ailesine yeni katılan isimlere ‘Hoş geldiniz’ diyerek sözlerine başlayan Asbaşkan Maruf Işıkdağ, “Doğrusunu söylemek gerekirse pandemi süreci sonrasında tekrar devam etmeyi düşünmüyordum. Cengiz Başkan, ‘Madem öyle sen git, ismin kalsın’ dedi. Ben de, ‘İsmim nerede ben orada’ diyerek bu güzel birlikteliğe devam etme kararı aldım” ifadelerini kullandı.

“CANINIZI DİŞİNİZE TAKIN, BİZ SİZE CAN OLALIM”

Futbolcularına hitaben yaptığı konuşmanın devamında, birlik, beraberlik ve aile ortamının önemine vurgu yapan Işıkdağ, “Daima birbirimizin hatalarını örtmeliyiz. Başarıyı hep birlikte paylaşmalıyız. Canınızı dişinize takın, biz size can olalım. Oyun olarak ne kadar iyi olursak herkes bir o kadar mutlu olur. Hepinize kazasız, belasız ve sakatlıktan uzak güzel bir sezon diliyorum. 2021-22 sezonu Hidropaks Gebze Tayfunspor camiasına hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.