FYZoo’da karakulakların rehabilitasyon süreci sürüyor!

Darıca 16.09.2021 - 16:02, Güncelleme: 16.09.2021 - 16:02
 

FYZoo’da karakulakların rehabilitasyon süreci sürüyor!

FYZoo’da karakulakların rehabilitasyon süreci sürüyor!

Nesli tehlike altında olan karakulaklar Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nde rehabilitasyon sürecinden geçiyor. Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi tarafından geçtiğimiz Haziran ayında barınakları temizlenerek bakım ve onarım çalışması yapılan Karakulak ailesinin rehabilitasyon süreci sürüyor. Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nde bulunan Karakulaklar ile ilgili açıklama yapan yetkililer, “Avlanma, zehirlenme ve yaşam alanlarının daralması sonucu nesli tehlike altında olan karakulak, parkımızda rehabilitasyon sürecinde bulunuyor. Anadolu’da yaşayan yaban kedilerinden biri olan karakulak, Asya’dan Afrika'ya geniş bir coğrafyada yaşam sürüyor. Siz de parkımızı ziyaret ederek bu nadide türü yakından görebilir ve FYZoo’nun yaban hayatı korumak için gösterdiği çabaya destek olabilirsiniz. Parkımız bugün saat 19:00’a kadar ziyarete açıktır” ifadeleri kullanıldı.
FYZoo’da karakulakların rehabilitasyon süreci sürüyor!

Nesli tehlike altında olan karakulaklar Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nde rehabilitasyon sürecinden geçiyor.

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi tarafından geçtiğimiz Haziran ayında barınakları temizlenerek bakım ve onarım çalışması yapılan Karakulak ailesinin rehabilitasyon süreci sürüyor. Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nde bulunan Karakulaklar ile ilgili açıklama yapan yetkililer, “Avlanma, zehirlenme ve yaşam alanlarının daralması sonucu nesli tehlike altında olan karakulak, parkımızda rehabilitasyon sürecinde bulunuyor. Anadolu’da yaşayan yaban kedilerinden biri olan karakulak, Asya’dan Afrika'ya geniş bir coğrafyada yaşam sürüyor. Siz de parkımızı ziyaret ederek bu nadide türü yakından görebilir ve FYZoo’nun yaban hayatı korumak için gösterdiği çabaya destek olabilirsiniz. Parkımız bugün saat 19:00’a kadar ziyarete açıktır” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.