Kazakistanlı heyet Gebze’de

Gebze 17.09.2021 - 11:39, Güncelleme: 17.09.2021 - 11:39
 

Kazakistanlı heyet Gebze’de

Kazakistan Aktobe Bölgesi Vali Yardımcısı Yermek Kenzhehanuly ve beraberindeki heyet, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

GOSB Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Kazakistan Aktobe Bölgesi Vali Yardımcısı Yermek Kenzhehanuly ve beraberindeki heyete, GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez tarafından,  GOSB’da verilen hizmetler hakkında detaylı bilgi aktarıldı. GOSB Bölge Müdür Yardımcısı Hülya Kaynak ile GOSB Hukuk Danışmanı Av. Abdülkadir Güzeloğlu’nun da yer aldığı toplantıda, bir süredir üzerinde çalışılan Kazakistan’da oluşturulması planlanan OSB modeli ile ilgili son durum değerlendirilmesi de yapıldı. PROGRAM İKİ GÜN SÜRDÜ Programın ikinci gününde, GOSB’da faaliyet gösteren Özmer Pastacılık ve İç. Ür. San. Paz. Tur. ve Dış Tic. A.Ş., Tayaş Gıda San. ve Tic. A.Ş., Koçel Çelik Eşya San. ve Tic. A.Ş., Pulver Kimya San. ve Tic. A.Ş., Telsan Tel. Mam. ve Galv. San. A.Ş., KYM Kablo San.ve Tic. A.Ş., Akay Plastik San. ve Tic A.Ş. firmalarının yetkilileri ile yatırım ve işbirliği fırsatlarına yönelik ikili görüşmeler yapıldı, eş zamanlı olarak Rafex Raf Sistemleri İmalat San. ve Tic. A.Ş. ile Koçel Çelik Eşya San. ve Tic. A.Ş. firmaları ziyaret edildi.  Programın son gününde ise Tayaş Gıda San. ve Tic. A.Ş. firmasına ziyaret gerçekleştirildi. Firma ziyareti sonrasında GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ile görüşüldü.  
Kazakistan Aktobe Bölgesi Vali Yardımcısı Yermek Kenzhehanuly ve beraberindeki heyet, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

GOSB Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Kazakistan Aktobe Bölgesi Vali Yardımcısı Yermek Kenzhehanuly ve beraberindeki heyete, GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez tarafından,  GOSB’da verilen hizmetler hakkında detaylı bilgi aktarıldı. GOSB Bölge Müdür Yardımcısı Hülya Kaynak ile GOSB Hukuk Danışmanı Av. Abdülkadir Güzeloğlu’nun da yer aldığı toplantıda, bir süredir üzerinde çalışılan Kazakistan’da oluşturulması planlanan OSB modeli ile ilgili son durum değerlendirilmesi de yapıldı.

PROGRAM İKİ GÜN SÜRDÜ

Programın ikinci gününde, GOSB’da faaliyet gösteren Özmer Pastacılık ve İç. Ür. San. Paz. Tur. ve Dış Tic. A.Ş., Tayaş Gıda San. ve Tic. A.Ş., Koçel Çelik Eşya San. ve Tic. A.Ş., Pulver Kimya San. ve Tic. A.Ş., Telsan Tel. Mam. ve Galv. San. A.Ş., KYM Kablo San.ve Tic. A.Ş., Akay Plastik San. ve Tic A.Ş. firmalarının yetkilileri ile yatırım ve işbirliği fırsatlarına yönelik ikili görüşmeler yapıldı, eş zamanlı olarak Rafex Raf Sistemleri İmalat San. ve Tic. A.Ş. ile Koçel Çelik Eşya San. ve Tic. A.Ş. firmaları ziyaret edildi.  Programın son gününde ise Tayaş Gıda San. ve Tic. A.Ş. firmasına ziyaret gerçekleştirildi. Firma ziyareti sonrasında GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ile görüşüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.