EYT Gebze, İmamoğlu’na gitti

Gebze 17.09.2021 - 13:07, Güncelleme: 17.09.2021 - 13:07
 

EYT Gebze, İmamoğlu’na gitti

EYT Gebze, İmamoğlu’na gitti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret eden Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak’a, Gebze Temsilcisi Nuh Erdoğan da eşlik etti. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetimi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti. EYT federasyonu yönetiminden oluşan ekip ve Ekrem İmamoğlu görüşmesinde, Sosyal Politikalardan Sorumlu Danışmanı, Hukuk İşleri Danışmanı ve İstihdamdan Sorumlu üç farklı İBB Başkan Danışmanı da hazır bulundu. Görüşmede EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, Ekrem İmamoğlu ve danışmanlarına EYT’lilerin içinde bulundukları ve özellikle de pandemi sürecinde daha da kötüleşen zorlu koşullar hakkında detaylı bilgiler verdi. İBB-EYT İŞBİRLİĞİ İlerleyen yaşları nedeniyle işten çıkarılan ve aynı sebepten dolayı yeni bir iş bulamayan EYT’lilerin yaşadığı maddi problemler ve herkesten daha uzun süre sigorta primi ödemiş olmasına rağmen işsiz kaldıklarında bir de sırtlarına yüklenen GSS prim borçları konularının altını çizen EYT heyeti, bu konuda Ekrem İmamoğlu’ndan destek talebinde bulundu. İmamoğlu, göreve geldikleri günden itibaren İBB iştiraklerinde özellikle kadın istihdamı konusunda büyük atılımlar yaptıklarını ifade ederek; şimdi de özellikle ileri yaşlarda kadınların istihdam edileceği bazı yeni projelerinin oluğunu beyan etti. Bu projelerde görevlendirilmek üzere, İBB işe alım usulüne uygun başvuru ve onay süreçlerini takiben EYT mağdurları içinde diğer mağdurlara olduğu gibi neler yapılabileceği konularının değerlendirileceği bildirildi.   EN KISA ZAMANDA CUMHURBAŞKANINDAN RANDEVU İSTEDİLER İmamoğlu görüşme sırasında, Başkan Danışmanlarını görevlendirerek, EYT Federasyonu yönetiminden de bir heyet kurmalarını rica etti. EYT heyeti ve İBB Başkan Danışmanı sıklıkla bir araya gelerek İstanbullu EYT’lilerin sorunları üzerinde görüşmeler yapacak. Mevzuat çerçevesinde bu sorunlara çözümler arayacaklar. İstanbullu EYT mağdurlarının sorunlarının masaya yatırılacağı bu çalışmalarda GSS mağduriyeti konusunda da araştırmalar yapılacak. Görüşmelerde, EYT Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak’a eşlik eden Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Gebze Temsilcisi Nuh Erdoğan ziyaretin ardından bir açıklamada bulundu. Erdoğan, “Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu ve derneklerimizle birlikte herkese ulaşmak, haklılığımızı dile getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz, her kapıyı aşındırıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’nu EYT destek için ziyaret ettik. Göstermiş olduğu misafirperverliği ve desteği için teşekkür ederiz. En kısa zamanda da Sn. Cumhurbaşkanımızın bizlere bir randevu vermesini bekliyoruz” dedi.
EYT Gebze, İmamoğlu’na gitti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret eden Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak’a, Gebze Temsilcisi Nuh Erdoğan da eşlik etti.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetimi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti. EYT federasyonu yönetiminden oluşan ekip ve Ekrem İmamoğlu görüşmesinde, Sosyal Politikalardan Sorumlu Danışmanı, Hukuk İşleri Danışmanı ve İstihdamdan Sorumlu üç farklı İBB Başkan Danışmanı da hazır bulundu. Görüşmede EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, Ekrem İmamoğlu ve danışmanlarına EYT’lilerin içinde bulundukları ve özellikle de pandemi sürecinde daha da kötüleşen zorlu koşullar hakkında detaylı bilgiler verdi.

İBB-EYT İŞBİRLİĞİ

İlerleyen yaşları nedeniyle işten çıkarılan ve aynı sebepten dolayı yeni bir iş bulamayan EYT’lilerin yaşadığı maddi problemler ve herkesten daha uzun süre sigorta primi ödemiş olmasına rağmen işsiz kaldıklarında bir de sırtlarına yüklenen GSS prim borçları konularının altını çizen EYT heyeti, bu konuda Ekrem İmamoğlu’ndan destek talebinde bulundu. İmamoğlu, göreve geldikleri günden itibaren İBB iştiraklerinde özellikle kadın istihdamı konusunda büyük atılımlar yaptıklarını ifade ederek; şimdi de özellikle ileri yaşlarda kadınların istihdam edileceği bazı yeni projelerinin oluğunu beyan etti. Bu projelerde görevlendirilmek üzere, İBB işe alım usulüne uygun başvuru ve onay süreçlerini takiben EYT mağdurları içinde diğer mağdurlara olduğu gibi neler yapılabileceği konularının değerlendirileceği bildirildi.  

EN KISA ZAMANDA CUMHURBAŞKANINDAN RANDEVU İSTEDİLER

İmamoğlu görüşme sırasında, Başkan Danışmanlarını görevlendirerek, EYT Federasyonu yönetiminden de bir heyet kurmalarını rica etti. EYT heyeti ve İBB Başkan Danışmanı sıklıkla bir araya gelerek İstanbullu EYT’lilerin sorunları üzerinde görüşmeler yapacak. Mevzuat çerçevesinde bu sorunlara çözümler arayacaklar. İstanbullu EYT mağdurlarının sorunlarının masaya yatırılacağı bu çalışmalarda GSS mağduriyeti konusunda da araştırmalar yapılacak. Görüşmelerde, EYT Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak’a eşlik eden Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Gebze Temsilcisi Nuh Erdoğan ziyaretin ardından bir açıklamada bulundu. Erdoğan, “Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu ve derneklerimizle birlikte herkese ulaşmak, haklılığımızı dile getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz, her kapıyı aşındırıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’nu EYT destek için ziyaret ettik. Göstermiş olduğu misafirperverliği ve desteği için teşekkür ederiz. En kısa zamanda da Sn. Cumhurbaşkanımızın bizlere bir randevu vermesini bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.