Twitter o özelliği durdurdu

Gündem 18.09.2021 - 12:04, Güncelleme: 18.09.2021 - 12:04
 

Twitter o özelliği durdurdu

Twitter o özelliği durdurdu

Twitter, ilk olarak Türkiye’de test etmeye başladığı ‘tweet’lere emojilerle tepki verme özelliği ‘Reactions’ı durdurduğunu açıkladı. Twitter, ‘tweet’lere emojilerle tepki verme özelliği ‘Reactions’ı durdurduğunu açıkladı.9 Eylül'de Türkiye'de Twitter Reaksiyonlarını test etmeye başladığını açıklayan Twitter, teknik sorunu düzeltmek için Türkiye'deki Reaksiyonlar testini geçici olarak duraklattığını duyurdu. Twitter'dan yapılan açıklamada, ''Birkaç teknik sorunu düzeltmek için Türkiye'deki Reaksiyonlar testini geçici olarak duraklatıyoruz. Sabrınız için teşekkürler!'' denildi Twitter açıklamasında, “Bunu gördüğünüzde, gerçekten ne düşündüğünüzü bize bildirmek için Beğen’e uzunca basın. Önümüzdeki günlerde Türkiye’de Twitter kullananların %90’ına iOS, Android ve web üzerinden Reaksiyonlar testini sunacağız” denilmişti.
Twitter o özelliği durdurdu

Twitter, ilk olarak Türkiye’de test etmeye başladığı ‘tweet’lere emojilerle tepki verme özelliği ‘Reactions’ı durdurduğunu açıkladı.

Twitter, ‘tweet’lere emojilerle tepki verme özelliği ‘Reactions’ı durdurduğunu açıkladı.9 Eylül'de Türkiye'de Twitter Reaksiyonlarını test etmeye başladığını açıklayan Twitter, teknik sorunu düzeltmek için Türkiye'deki Reaksiyonlar testini geçici olarak duraklattığını duyurdu. Twitter'dan yapılan açıklamada, ''Birkaç teknik sorunu düzeltmek için Türkiye'deki Reaksiyonlar testini geçici olarak duraklatıyoruz. Sabrınız için teşekkürler!'' denildi
Twitter açıklamasında, “Bunu gördüğünüzde, gerçekten ne düşündüğünüzü bize bildirmek için Beğen’e uzunca basın. Önümüzdeki günlerde Türkiye’de Twitter kullananların %90’ına iOS, Android ve web üzerinden Reaksiyonlar testini sunacağız” denilmişti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.